Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Pomoč na strani /

odzivi na butiku

hej mene pa zanima nekaj glede dajanja odzivov... kako je vase mnenje glede tega? ga daste? daste samo, če je negativno? ga nikoli ne daste? jaz ga npr dam, takoj, ko dobim potrditev oz dokaz, da je druga oseba opravila svoje na način kot je bilo dogovorjeno in torej, da sem dobila plačilo ali pa artikel v stanju kot je bilo obljubljeno.. vidim pa,da moram sama velikokrat rečt drugi strani, da se meni da odziv. druga stran mi sicer napiše, da je prejela in da je zadovoljna, odziv pa ne sledi in morem v 90% posebej rečt oz zanj. hvala za komentarje... lp https://mojbutik.si/azzurra-2649
2019 09 17
Jaz dam vedno, moram pa povedati, da sem do sedaj dala samo 1 negativen odziv. Se trudim, da jih ne bi, ceprav po sporocilu pa se rada razjezim, ko nekdo odstopi od nakupa (niti ne sporoci, jaz pa dam vse podatke) ali kaj podobnega. Drugace pa se tudi meni dogaja enako, da moram prav prositi za odzive. Menim, da ce nekdo dobro opravi svojo nalogo je temu primerno, da se poda nek odziv, saj se tako bodoce kupke lazje odlocijo za nakup.
2019 09 17
> Lovefashion1: > Menim, da ce nekdo dobro opravi svojo nalogo je temu primerno, da se poda nek odziv, saj se tako bodoce kupke lazje odlocijo za nakup. Točno to. Plus no, mogoče je fair play že v odnosu med dvema, ki sodelujeta - jaz pohvalim tebe, ti daj mene. Malce preračunljivo, sam spet... Je malo smotano, da nekdo da odziv, drug pa ne.
2019 09 17
Jaz vedno dam odziv, ko sem s sodelovanjem zadovoljna. Vse ne dajejo odzivov nazaj, jaz pa ponavadi za odziv ne vprašam posebej... Tako, da sodelovanj imam precej več kot odzivov. Negativnih odzivov, če se le da, ne dajem. Čeprav s sodelovanji še zdaleč nisem vedno zadovoljna. Sem pa nekajkrat v teh primerih ok razrešila stvar, v nekaterih primerih (ko recimo, da ni tako hudo), pa dopustim, da imamo različno mnenje, merila, itd... in pač pustim stvar pri miru in se ne kregam za par evrov. Se pa strinjam, da bi bilo dobro, da bi se odzive pisalo, če se da vedno. Ker ti odzivi lahko veliko povejo o prodajalki/kupki. Vendar sem jaz žal ugotovila, da imajo nekatere ogromno + odzivov (in nobenega -), pa vseeno dobim od njih stvari, ki se mi res ne zdijo, da so za prodajat oz. je cena vsaj 3x previsoka. So pa tudi take, ki imajo - odzive, pa so zelo zanesljive in od njih dobim lepe stvari po pričakovanjih.
2019 09 17
Tudi jaz imam veliko več sodelovanj za sabo, kot odzivov na profilu. Ponavadi mi je bilo nerodno "tečnarit" za te zadeve.. Sedaj napišem, da če so bile z mano zadovoljne, da prosim za odziv. To je to :) Glede slabih odzivov pa je tako.. Če je katera, ki si ga zasluži, probam prvo predebatirat in dat priložnost, da uredi zadeve.. Če ne, ji pa dam negativen odziv. V primeru, da je pa nekako bil kakšen velik zaplet pa se je nekako uredilo pa dam potem onega vmesnega :) Je pa tako, da se veliko krat katera boji dat negativen odziv, ker jih je strah, da ga dobijo nazaj. Tudi jaz sem recimo to 1x storila in sem ga pokasirala nazaj. Ampak to že preboliš :) Bolj se mi zdi ne fer, da nebi opozorili drugih..
2019 09 17
Ponavadi dam vedno poz. odziv :")
2019 09 17
Jaz vedno dam odziv, tudi negativnega, če se ne da normalno dogovorit. Do napak lahko pride, tudi jaz sem ga že polomila, ampak sem vedno popravila napako :) pozitivnega pa tudi za vsako uspešno sodelovanje nalimam (če seveda nisem vseh že pokurila) Ponavadi pa zmeraj tudi napišem stavek: prejela, sem zelo zadovoljna, pustim odziv, prosim zanj... Nekaj v tem smislu :)
2019 09 17