Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Za uporabnike mojbutik.si /

Totalni haos, mnenja dobrodošla, dajmo se malo podružiti :D

Jaz res nevem, vendar sem se pred kratkim včlanila na Hrvaški moj butik (Moje krpice). Ko sem ga primerjala malo z našim joj Marija, kako imajo tam vse po domače rečeno - pošlihtan. Vsaka tema je na svojem mestu pod PRAVO RUBRIKO, tukaj vidim (ne bom omenjala uporabnice) dobesedno gre na vsako rubriko dopisati ¨ PRI MENI JE VSE PO 5€, POGLEJ MOGOČE NAJDEŠ KAJ ZASE¨ Dejansko je taka zbrka na temu forumu, da glava boli. Tam so ženske, toliko prijazne in toliko aktivne, dejansko se po forumih družijo. Tukaj pa vse kar lahko vidiš je, da so akcije nevem kakšne. Okej zastopim, treba se je reklamirati malo. Pa ženska božja a moreš res to na vsake dve uri delati? Torej, če je rubrika Živali, nimaš tam kaj pisati, da prodajaš modne kose priznanih blagovnih znamk, se še kdo strinja z mano? Včasih imam občutek, kot da ženske ne znamo skupaj stopiti, malo se podružiti na forumu, in vse kar delamo je - osvežujemo moj butik na vsake pol ure, če nas čaka kakšno sporočilo :') Se opravičujem ker dolgovezim, vendar, če bi rada katera se družila dobrodošla na to temo pod upam da, tapravo rubriko :') Pa lep deževen dan vam želim!
pred 11 dnevi, 18:34
Hm, ja žal tale forum se tudi meni zdi, da sploh ni za pogovore oz. sploh ne služi svojemu namenu. Razumljivo, ob poplavi oglasov je težko izpostaviti svoje oglase. In se napiše še kakšno reklamo tukaj... Že več časa nazaj sem začela temo kjer bi uporabnice pisale kaj trenutno berejo. Meni se zdi zanimiva. Pa verjetno je še katera tu, ki rada bere. Pa odziva skoraj ni bilo. Začela sem tudi druge teme, pa sem obupala, ker enostavno ni dovolj zanimanja, da bi se na tem forumu pisalo kaj drugega kot reklame. Zato je forum večinoma preplavljen z reklamami. Žal... Je pa še ena stvar: forumi nujno potrebujejo moderatorje! Če jih ni, je na forumu kaos. In tako je tudi tukaj.
pred 10 dnevi, 10:43
Joj katastrofa res! Se zbudim iz nocne izmene, pa grem na moj butik mojo temo pogledati in uganite kaj? Spet na novo tema narejena od zopet enih in istih punc pa od prejsne je komad 14 ur minilo 😂😂😂 Da ti gre ze prov na jetra ko vedno eno in isto zagledas .. Oh obup res 🤦🏼‍♀️ > manilu: > Hm, ja žal tale forum se tudi meni zdi, da sploh ni za pogovore oz. sploh ne služi svojemu namenu. > Razumljivo, ob poplavi oglasov je težko izpostaviti svoje oglase. In se napiše še kakšno reklamo tukaj... > Že več časa nazaj sem začela temo kjer bi uporabnice pisale kaj trenutno berejo. Meni se zdi zanimiva. Pa verjetno je še katera tu, ki rada bere. Pa odziva skoraj ni bilo. Začela sem tudi druge teme, pa sem obupala, ker enostavno ni dovolj zanimanja, da bi se na tem forumu pisalo kaj drugega kot reklame. Zato je forum večinoma preplavljen z reklamami. Žal... > Je pa še ena stvar: forumi nujno potrebujejo moderatorje! Če jih ni, je na forumu kaos. In tako je tudi tukaj.
pred 10 dnevi, 12:23