Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Za uporabnike mojbutik.si /

VIŠEK NERESNOSTI

Zdaj imam pa res dovolj! Ta teden ste neresne uporabnice, ki samo pošljete željo (kliknete ŽELIM SI - mimogrede, to pomeni, da imate resen namen kupiti ali menjati artikel in ni namenjeno zbiranju potencialnih želja, za to je namenjen razdelek NAJLJUBŠE!!!) ali poberete vse podatke, vključno s TRR, ali zastavljate na kupe vprašanj in dobite goro dodatnih fotk, ali vse našteto, potem pa brez sledu izginete in ne odgovarjate več, podrle vse rekorde. Toliko neresnosti v enem tednu človeka res spravi ob živce. Če bi vse prodala, kar ste si "želele", bi lahko že zaprla butik! Res nimam toliko časa, da bi odgovarjala na želje, ki to niso. In ne bom več rezervirala artiklov za nekoga, ki nima nobenega resnega namena kupiti. Če daš negativen odziv, pa samo tvegaš, da ga (nič dolžna in nič kriva) dobiš nazaj in tako zaradi ene neresne uporabnice pokvariš svoj ugled. Tako da - ZRESNITE SE! Ima še katera podobne izkušnje?
2020 05 30
Itak. Vedno bolj.
2020 05 31
oh ja, vsak teden vsaj enih par takih
2020 05 31
Se strinjam! Vedno več je takšnih Ali pa samo poslje zelim, ji odpises, potem pa ni ne duha ne sluha o kupki🙄
2020 05 31
Ja, enako.
2020 06 01
Tudi meni se zadnje case to dogaja🙄
2020 06 03
Ta teden zacela prvic z butikom, miljon nekih vprasanj, jim ze skoraj vse narises pol pa ne duha ne sluha. Sploh ne bom vec odgovarjala, dokler ne bo napisano: JAZ BI TO ZARES KUPILA🙄 Ma ne zelim bit tecna, ampak me res zivcira..
2020 08 31
Navadi se ali pa v profil citiraj :prosim samo resni, cas je dragocen in hvala> Ajlaaf: > Ta teden zacela prvic z butikom, miljon nekih vprasanj, jim ze skoraj vse narises pol pa ne duha ne sluha. Sploh ne bom vec odgovarjala, dokler ne bo napisano: JAZ BI TO ZARES KUPILA🙄 Ma ne zelim bit tecna, ampak me res zivcira..
2020 08 31
kot da bo pomagalo. :P jaz mam spet en par takih cvetk... pa jih spomnes, da cakas odgovor, so aktivne pa gladko ignorirajo. ]:( ne vem če ne bi bilo smiselno odpret temo za take neresne. in res tuhtam, da bi spet začela malo bolj vestno delit minuse spet. pa čeprav mi ni do tega, ma mi tudi ni do tega, da morem prenašat take osebke
2020 09 09