Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Za uporabnike mojbutik.si /

Opozorilo - mfoxica

Torej... Pred časom srm sodelovala z uporabnico https://mojbutik.si/mfoxica-16341 Zmenjene za menjavo, jaz njej roza plašček in jeans jakno, ona meni belo bundo. Ona trdi, da moj paket do nje nikoli ni prišel; jaz sem njenega dobila z zamudo, po krividi njene mame, baje. Ker kao ni prejela mojega paketa, sem klicala na mojo in njeno pošto, kjer mi je prijazna gospa povedala, da je na njen naslov bil dostavljen malo večji paket poslan navadno. Ona še zmeraj pravi, da to ni bil njen paket. Ok. Kljub temu, da ga kao ni dobila, mi ni napisala minusa in mi je vseeno poslala bundo. Malo čudno, kaj ne? Ob vsem tem, sem bila ozmerjana za vse razen normalno osebo ne, ker sem trdila, da paket je bil poslan, da ne verjamem v izgubo le-teh in da je poštar potrdil, da je paket dostavil. Sem pozabila na vse to, ko pa danes punca ta isti plašč, za katerega trdi, da ga ni dobila, naloži na moj butik. In trdi, da ga je kupila od neke druge punce. Kar je pa najbolj zanimivo, trdi da je uni velikost, kar ni, ter me zopet zmerja, da sem bolana in da me bo prijavila adminki, ker ji kao težim - pisala sem ji takoj, ko sem videla plašček gor in jo vprašala zakaj je lagala. 🤷🏻‍♀ Slika plaščka ![](http://upload.mojbutik.si/si/images/message/079432da0da1d97154f858eb7f5de5ba.jpg) Tole je samo v opozorilo, da pri tej uporabnici pazite. Raje pošljite priporočeno, da se ne bo spet kao kaj izgubilo in se potem čez leto ali dve zopet pojavilo.
pred 4 dnevi, 17:56
Se mi zdi, da bi opozorilo doseglo več uporabnic, če bi bilo dejansko vpisano med odzive. Na forumu se takšne stvari izgubijo, ker večina tako samo oglašuje svoje butike in artikle.
pred 3 dnevi, 01:00
Pošta dostavlja pakete normalno. Mogoče je 0,0001% da se paket izgubi, lahko pride z zamudo, a tako veliki paketi se ne izgubljajo
pred 2 dnevi, 14:50