Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Za uporabnike mojbutik.si /

KATERO KURIRSKO SLUŽBO UPORABLJATE?

Spoštovani uporabniki Mojegabutika! Zanima nas, katere kurirske službe (pošto) najpogosteje uporabljate pri pošiljanju paketov? (Pošta slovenije, DPD, GLS ...) Kakšne so vaše izkušnje s temi kurirskimi službami in kako ste zadovoljni s storitvijo? Kakšen je postopek pošiljanja paketa? Vnaprej hvala za odgovore ☺️
2021 04 08
Pakete vedno pošiljam s Pošto Slovenije. Vedno je bilo vse ok, glede te storitve nimam pripomb. Tudi ob koncu leta, ko so imeli ogromno dela s pošiljkami, so vsi moji poslani paketi prišli v enem dnevu do cilja.
2021 04 09
Tudi jaz pošiljam s Pošto Slovenije. Do sedaj so paketi vedno prišli v enem dnevu, max 2.. Je res, da stalno spreminjajo cenik in navodila glede paketov, vendar pošiljka vedno pride do cilja.
2021 04 09
Enako, večinoma uporabljam pošto Slovenije, sem pa za nekaj paketov uporabila GLS, saj so želele nekatere stranke potrdilo o poslancem (gls pa ne gre po teži ampak velikosti paketa in se včasih splača)
2021 04 10
Pri pošiljanju paketov za MB uporabljam storitve Pošte Slovenije. Le-te uporabljam tudi v veliki večini za pošiljanje stvari v tujino, občasno za tujino uporabim storitve kurirjev (načeloma UPS, ki ga imajo na Pošti). Pošiljam priporočene pošiljke, vedno pridejo naslednji delovni dan ali najkasneje v dveh delovnih dnevih. Postopek - doma pripravim paket in listek, grem na pošto, včasih čakam v vrsti, in pošljem:) Druge pošiljke prejemam tako s strani Pošte Slovenije (navadni poštar in njihova dostavna služba) kot kurirjev, pretežno DPD. Tudi tukaj nimam večjih pripomb. Enkrat je prišlo do ene napake, pa se je zadeva hitro rešila. Glede na število prejetih paketov je moja statistika super:) Kolikor mi je znano, trenutno kurirske službe cenovno še niso konkurenčne pošti, res pa imajo določene druge prednosti (pridejo na dom, dostava je bolj urejena, ipd.).
2021 04 14
Vedno uporabljam “posto Slivenije”.
2021 04 15
Za pošiljanje paketov za MB zaenkrat samo Pošta Slovenije.
2021 04 16
Tudi jaz Pošta Slovenije, razen če kupec želi drugače :")
2021 04 19