Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Za uporabnike mojbutik.si /

IGNORIRANJE sporočil

Pozdravljene, ali se samo meni dogaja, da si želim artikel, pišem sporočilo in potem sploh ni odgovora s strani prodajalke, pa tudi če so že bile vpisane v vmesnem času? ne razumem, zakaj...če prodajaš na mojbutik, ni potem logično, da hitro odgovoriš kupcem? saj se ti seveda gre, da čimveč prodaš?! + saj ni treba se vpisovat na mojbutik vsak dan, da pogledaš, če imaš nova sporočila...dobiš za vsako sporočilo e-mail. Kje je potem problem? :(
2021 04 15
Ja ignoriranja tudi jaz ne razumem. Imam pa jaz obraten problem - ko mi kupke ne odpišejo. Na primer me katera vpraša če je določen artikel še na voljo ali pa celo da ga bo kupila, jaz odpišem in potem kar izgine in se vdre v zemljo. Zakaj potem sploh pišeš? Pač ne štekam. Vsaj napiši, da si si premislila ali da si se zmotila. Ne pa da jaz potem čakam na odgovor..
2021 04 15
Na splošno je način komunikacije tu gor iz dneva v dan slabši. Se zanimaš za artikel in ne odgovorijo, se zanimajo za nakup in po nekaj sporočilih izginejo, pa še ogromno je poslanih sporočil "želim" potem, ko odpišem pa nobenega odgovora več.
2021 04 16
> Katja95: > Ja ignoriranja tudi jaz ne razumem. Imam pa jaz obraten problem - ko mi kupke ne odpišejo. Na primer me katera vpraša če je določen artikel še na voljo ali pa celo da ga bo kupila, jaz odpišem in potem kar izgine in se vdre v zemljo. Zakaj potem sploh pišeš? Pač ne štekam. Vsaj napiši, da si si premislila ali da si se zmotila. Ne pa da jaz potem čakam na odgovor.. Evo isto pri meni! Tega res ne razumem. In takih sporočil sploh ni malo!
2021 04 16
Včasih se mi zgodi da sporočilo enostavno spregeldam. Seveda če mi druge ponujajo 3x isto stvar za nakup skoraj vsak teden ga tudi spregeldam. Je pa res da na računalniku piše ne prebrana sprocila in v oklepaju npr (2), na telefonu mi tega ne pokaže.
2021 04 16