Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Kmalu nove spremembe. Več informacij najdete tukaj.

Kmalu nove spremembe. Več informacij najdete tukaj.

Forumi /

mojbutik.si /

Pomoč na strani /

SHEIN izkušnje??

Pozdravljene. Zanima me ali ste že naročevale iz shein-a? Kakšna je kvaliteta? Kako je s carino? Hvala že v naprej za informacije
pred 18 dnevi, 13:42
Jaz sem mesec nazaj.. vec kot zadovoljna, vsaj s tem kar sem prejela jaz 😊 dobra kvaliteta, postnino sem imela zastonj, dobila pa v enem tednu. Jaz bi iz svojih izkusenj priporocala.. je pa dobro pred nakupom prebrati reviewe.. od 17 stvari mi mogoce dve nista odgovarjali, naceloma pa je vse super
pred 18 dnevi, 13:58
Jaz sem naročila že večkrat in sem super zadovoljna :)
pred 18 dnevi, 15:19
Super, hvala. Kako pa je s carino?
pred 18 dnevi, 19:35
Jaz sem tudi zadovoljna, je pa res da so oblačila iz mojih izkušenj velikokrat malo prosojna. Predvsem bele bluze in obleke. Kopalke pa so super, zelo kvalitetne in ugodne. Je pa res da je potrebno pogledati ocene :) Carine ni, oziroma je vsaj jaz do sedaj nisem nikoli plačala :)
pred 18 dnevi, 23:34
Carine ni, edino slabo je, da ni zastonj vračil. Vse kar sem do sedaj narocila je bilo super kvalitetno, sploh majice in zgornji deli so ful lepi in poceni(nosim M/S, naročam M). Edino kar je bilo totalno mimo glede velikosti so bile ene kopalke. Pa tisti samolepljivi modrčki so totalno neuporabni. Spodnjih delov pa se nisem narocala, a bi tiste, ki ste priporočile večjo št? Če nosim našo 38 potem vzamem L ali M? Hvala :)
pred 18 dnevi, 07:38
Jaz imam velikost 36 in si vse naročim v velikosti XS/S. Je pa tako, da so pri določenih oblačilih odstopanja. Eno majico sem si naročila v velikosti XS pa mi je bila vsaj 1 številko prevelika. Jaz se najbolj zanašam na ocene uporabnikov, tam tudi piše glede velikosti, ali je majhna, velika ali realna velikost :)
pred 16 dnevi, 22:57