Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Kmalu nove spremembe. Več informacij najdete tukaj.

Kmalu nove spremembe. Več informacij najdete tukaj.

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Za uporabnike mojbutik.si /

Nalaganje novih artiklov

Pozdravljene, še kateri ne gre dodat novega artikla zaradi nenalaganja slik? Lep pozdrav
pred 10 dnevi, 13:58
Ojla, tudi jaz imam enak problem...
pred 10 dnevi, 15:20
Tudi meni ne dela 🤷‍♀️ Ma skozi je nekaj 😭
pred 10 dnevi, 15:35
Meni tudi ne gre. Slike se enostavno ne naložijo. ,:(
pred 10 dnevi, 15:45
Sem poskusila nalagat, pa mi spet ne dela. :o
pred 10 dnevi, 16:27
Zgleda nisem edina, jaz se že drugi dan borim s tem 😑😤
pred 10 dnevi, 17:34
Enako ne morem naložiti fotk
pred 10 dnevi, 19:05
Jaz jih lahko nalagam z tablico z telefonom ne. Nevem v cem je fora da ne gre z telefonom🤔
pred 10 dnevi, 20:38
jaz enako, in zadnjič ko mi je uspelo naložit artikel, naslednji dan ga ni bilo več?!!!
pred 10 dnevi, 21:09
Meni niso nic zbrisali tako da tablica vsaj pri meni deluje 😁
pred 10 dnevi, 21:39
A obstaja se kaksna druga podobna stran za prodajo/kupovanje, kjer je dosti uporabnic? Ker tole je bv, en dan dela en dan ne, pol ti pa se brisejo oglase, k ga drugim uporabnicam ne (identicen oglas) :)
pred 9 dnevi, 07:40
Meni se je nekaj na novo naloženih oglasov prestavilo. Tako, da so bili namesto na začetku moje strani, na koncu. Preverite, če so se vam res izbrisali oglasi ali so samo bolj proti koncu vaših oglasov.
pred 9 dnevi, 10:18
meni še vedno ne uspe ničesar naložiti.....
pred 9 dnevi, 14:32
Pozdravljene, jaz tudi ze 5 dni na novo nalagam 1 artikel, ki nekaj časa ostane na butiku, drugi dan pa je izbrisan, kot da ga nikoli ni bilo. Najprej pa se je ta artikel izbrisal sam od sebe. Prej pa je bil na voljo in viden ze 4 mesece. > sarcu007: > Pozdravljene, še kateri ne gre dodat novega artikla zaradi nenalaganja slik? Lep pozdrav
pred 3 dnevi, 19:29
Pozdravljene punce! Najprej se v imenu vseh pri Moj butik opravičujem zaradi omenjenih težav. Situacijo z dodajanjem artiklov in nalaganjem slik rešujemo kar se le da hitro. Kar se tiče brisanja izdelkov pa je najverjetneje težava v tem, da vaš artikel spada pod prepovedane oglase. Kot je najverjetneje že vsem znano so artikli, ki imajo za naslovno sliko uporabljeno fotografijo z interneta, strogo prepovedani, saj so te slike predmet zakona o avtorskih pravicah. Takšni oglasi so izbrisani takoj, ko se jih odkrije, ker pa je takšnih oglasov res veliko, do nekaterih pridemo prej kot do drugih - zaradi česar je morda vaš izdelek izbrisan, medtem ko od drugih uporabnic še ni. Spodaj vam dodam še vse ostale "prepovedane" oglase, če se morda najdete v tem. Če se vam zdi, da so bili vaši izdelki še vseeno izbrisani po krivem, pa lahko kontaktirate glavno adminko preko e-pošte, da vam obnovi oglas. Prepovedani izdelki so: tableti, hrana, alkohol, tobak, tobačni izdelki, pohištvo, surovi izdelki, naprave (mešalniki, pečice, kavni avtomati, mobilni telefoni, prenosniki, DVD-ji...). Prepovedane so tudi storitve (nohti, lasje, ličila, tarot), nepremičninski oglasi, rastline, živali... Prepovedana je prodaja ročno izdelane kozmetike, testerjev, polnjenih parfumov, kozmetike starejše od dveh let, kataloška prodaja. Prepovedana je tudi preprodaja med katero spada prodaja izdelkov v večih barvah in številkah, poleg tega pa so prepovedani tudi oglasi za prodajo izdelkov v večjih količinah (bulk paketi). Hvala vsem za potrpežljivost in razumevanje!
pred 2 dnevi, 09:19