Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Za uporabnike mojbutik.si /

Preverjanje original/replik izdelkov

Pozdravljene, Ker se na mojbutik.si prodaja vse več replik in "originalov" replik, sem se odločila, da odprem temo pod katero bom objavljala seznam replik, ki se pordajajo kot original in originale, ki ti zares so. Hkrati, sem vam na voljo, da mi pod temo ali sporočilo pošljete povpraševanje po izvoru originala - imam nekajletne izkušnje z nakupovanjem in prepoznavanjem originalov ter nekaj klasičnih kosov s katerimi jih lahko primerjam.
2021 09 17
https://mojbutik.si/items/zene/2874248/louis-vuittion-torbica-cena-ni-zadnja Prva LV torbica, ki se prodaja kot original a je v bisvtu zelo dobra replika. Prepoznate po napisu na kovinski tablici in "žebljičkih", ki pritrjujejo tablico.
2021 09 17
https://mojbutik.si/akidad-73410 Uporabnica, ki preverjeno prodaja originale.
2021 09 17
https://mojbutik.si/piaravter-28379 Uporabnica, ki preverjeno prodaja originale.
2021 09 17
> atnikos: > https://mojbutik.si/items/zene/2874248/louis-vuittion-torbica-cena-ni-zadnja > Prva LV torbica, ki se prodaja kot original a je v bisvtu zelo dobra replika. Prepoznate po napisu na kovinski tablici in "žebljičkih", ki pritrjujejo tablico. to je za prijavit vsaj adminu, po mojem mnenju. ;) sicer kul tema. sama sicer ne kupujem in prodajam high end izdelkov, ampak za moje guess /liu jo zadeve vedno lahko pošljem potrdilo o nakupu na preverjeni strani (zalando, bestsecret).
pred 29 dnevi, 08:05
> azzurra: > > atnikos: > > https://mojbutik.si/items/zene/2874248/louis-vuittion-torbica-cena-ni-zadnja > > Prva LV torbica, ki se prodaja kot original a je v bisvtu zelo dobra replika. Prepoznate po napisu na kovinski tablici in "žebljičkih", ki pritrjujejo tablico. > to je za prijavit vsaj adminu, po mojem mnenju. ;) > sicer kul tema. sama sicer ne kupujem in prodajam high end izdelkov, ampak za moje guess /liu jo zadeve vedno lahko pošljem potrdilo o nakupu na preverjeni strani (zalando, bestsecret). Hvala za nasvet. Sem prijavila in da vidimo kaj stori Admin. Hvala tudi za spodbudno besedo pri odprti temi.
pred 14 dnevi, 12:10
Jaz sem vedno za poštenje, tako da vsekakor podpiram ;)
pred 13 dnevi, 11:32
https://mojbutik.si/items/zene/2876644/louboutin-usnjeni-39 Nikjer sicer ne piše, a čevlji NISO original! Čevlji so tudi slaba replika.
pred 9 dnevi, 09:18
https://mojbutik.si/items/zene/2881025/saint-laurent-rive-gauche-tote-mpc-995 Torbica je original!
pred 9 dnevi, 09:22
https://mojbutik.si/items/zene/2894387/michael-kors-torbica-saffiano-leather Priznam da tega modela torbice ne poznam, tudi trenutno se ne prodaja na MK spletni strani. Lahko, da je star model, omejena izdaja itd. Mi je pa sumljiv MK znak, ki je po navadi v enem kosu in ni ločen od kroga ter stranski paščki za zategovanje torbice na manjšo obliko - na novih modelih to ti paščki na zankicah in ne v posebej za-to narejenih luknjah. Pred nakupom vprašajte prodajalko za račun in dustbag! Če je torbica novejša od 10-ih let je prodajalka ob nakupu prejela elektoronski račun, zato nima izgovora, da ga je izgubila.
pred 9 dnevi, 09:26
https://mojbutik.si/items/zene/2894314/chanel-flap-bag Ponovno, tobica je lahko star model, omejena izdaja itd., ampak mi je sumljiv preštepan vzorec, ki je prevelik za Chanel Flap bag (po navadi je na vseh torbicah enako velik). V oči mi je padel tudi sistem za zapiranje torbice. Gumbi na notranji strani so preploščati (Chanelovi so nekoliko zaobljeni), Chanel znak pa je zelo nerazločen (morda, zaradi starosti, hrambe itd). Pred nakupom vprašajte prodajalko za račun in dustbag. Če je torbico kupila v ZDA (kot trdi) je ob nakupu zagotovo prejela elektronski račun, zato nima izgovora, da ga je izgubila.
pred 9 dnevi, 09:35
> atnikos: > https://mojbutik.si/items/zene/2894387/michael-kors-torbica-saffiano-leather Tole sm našla ki je podobna... https://gabysbags.com/products/michael-kors-gilly-large-drawstring-travel-tote-saffiano-leather-bag-army-green
pred 7 dnevi, 07:22