Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Pomoč na strani /

IZGUBLJEN PAKET

Živijo Punce, Je katera že imela izkušnjo da je poslala paket in ji kupka trdi da ga ni prejela?? Ker meni se je to danes zgodilo in nevem kaj naj si mislim,.. ali je možno da se res paket izgubi oz. Kako je sploh to možno?? Mogoče je to le nauk, da naj pošiljam samo priporočeno, ampak toooooliiiko punc sploh ne želi plačati poštnine, kaj šele priporočeno. Vaša mnenja??
2022 02 07
res da včash paket malo ''zaluta'', ampak vedno pride vse na cilj, razen kakšen navadno poslan denar (kovanci) v kuvertah in slabo zapakirane zadeve.
2022 02 07
Da in samo enkrat. V enem primeru pa je šlo za denar, ki naj bi ga kupka poslala navadno. Problem sva potem rešili na butiku saj je izdelek obdržala in mi potem poslala polovično ceno izdelka.
2022 02 08
Jaz ne dajem nič več navadno. Paket zaračunam tako, kot je navaden paket po ceniku pošte, potem pa tistih 30 centov doplačam sama za priporočeno z sledenjem brez podpisa. Ker so poštne storitve poskočile v nebo, med navadnim ptt in priporočenim ptt ni več velike razlike. Zgolj max. 40 centov. In raje imam 40 centov, kot pa potem to bockanje če je bilio poslano ali prejeto.
2022 02 09
> Guccig: Hvala za idejo, z kupko sva se dogovorili, da ji povrnem polovico denarja, sicer sem na izgubi z izdelkom in polovico denarja ampak moja napaka in čista vest 🌻 > Da in samo enkrat. V enem primeru pa je šlo za denar, ki naj bi ga kupka poslala navadno. Problem sva potem rešili na butiku saj je izdelek obdržala in mi potem poslala polovično ceno izdelka.
2022 02 10
Se zgodi. jaz sm kako leto nazaj frendici poslala paketek z darilom za rd in ga ni nikoli dobila. tle sem kupila en modrčk in ene čevlje, ni nikoli prišlo in verjamem, da je bilo poslano. tko da ja, se dogaja žal. če je vsebina več vredna, je vsekakor boljše poslat s podpisom.
2022 02 11
Se zna zgoditi, sploh če je npr. v majhni kuverti slabo zapakiran denar. Včasih tudi pošiljka zaide in rabi kar nekaj dni, da prispe do prejemnika. Žalostno je le, da zaradi nekaj primerkov, ki lažejo in kradejo, potem neznancem na splošno ne zaupamo več toliko.
2022 02 13
Meni se je zgodilo morda dvakrat (od cca. 1000 paketov), da paket ni prisel. In res verjamem, da ni. Sem vrnila celo kupnino. Je pa res, da vse pakete nad 20 evrov posiljam samo priporoceno.
2022 02 19
Meni se je zgodilo 3x. V prvem primeru je slo za majhno vrednost-poslala sem ji cokolado, ker mi je nekaj podarila, ampak gospodicna je ni prejela, ker je slo za tako majhno vrednost nisva potem naprej raziskvali. V drugih dveh primerih pa so paket zalozili na posti od kupk. Sta potem poklicali vsaka na svojo posto in sta se paketa nasla. Preprosto jih niso dostavili na dom, niso jima dali nobenega obvestila, da paket sploh caka na posti. Ne vem kaj delajo na posti. Mislim, da 2x je bilo ko sem posiljala v LJ In 1x v Maribor. Sem pa poslala sigurno ze nekje 1000 paketov tako, da 3 izgubljeni, pa se od teh sta se dva nasla ni tak problem. Vedno pa shranim racun, ko odposljem. In vedno na paket napisem se svoj naslov, ce bi se slucajno naslov kupke odlepil, da lahko vsaj meni nazaj posljejo. Tudi tak primer je ze bil, sicer ko sem jaz kupovala. Prodajalka je potem po parih dnevih dobila nazaj paket, ker se je naslov odlepil in mi ga se enkrat poslala na svoje stroske.
2022 03 07
Dejansko so na pošti težave. Tudi meni se je zgodilo da paket ni prišel in so ga zgubili. Ali pa je prišel in me niso obvestili in sem ga morala sama iskati po lokalni pošti. Ergo: Poštar ni dal obvestila o prejetem paketu.
2022 04 12