Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Ideje /

Ne razumem?!!

Ne morem verjeti da nekatere pišete za izdelek potem odgovoriš ali se celo zmeniš za nakup, pošlješ tudi svoje podatke potem pa ni odgovora. Je tak težko dati nek odgovor. Se tudi vam to dogaja? 🙄 Lep petek vsem 😊
2022 03 11
Se strinjam. Se dogaja. In to uporabnice z veliko odzivi. Zame je to nekultura. Nic drugega. Kar je se hujse jaz sem dvema pisala za izdelek in resnicno sem bila pripravljena kupiti pa sta obe vpisani pa nobenega odgovora. Tako tesko je mere napisati da rajsi artikel ne proda mogoce ga pa sploh nima kaj pa vem. Enostavno ne zastopim.
2022 03 11
Zadnje case se dogaja samo se to, da das podatke za nakazilo potem pa ni vec glasu. Tako da priznam, da se mi niti ne mudi vec odpisovat ce katera pise za nakup ker bo vrjetno itak izginila po dveh sporocilih.
2022 03 12
Ja se dogaja! In to vsakič bolj pogosto. Ne razumem tega 😕
2022 03 13
ful je tega, ja :( najboljš so one, k ne odpisujejo in pole napišejo, da ne vzamejo ker rabijo do jutri :D
2022 03 14
Se strinjam da ni odgovorov...men pa ni jasno kako ne zastops če piše da NE menjam še kr pošiljaš vprašanje ali menjaš?? Wtf a kle pou folka ni pismenga al kaj..kam še loh napišem NE MENJAM!! Se opravičujem z drugo temo ampak nevem kam napisat..
2022 03 26
saj nihče ne bere.. ne samo, da ne vidijo "ne menjam"... sprašujejo samoumevne stvari prodajam obleko z etiketo...pa sprašujejo koliko je nošena prodajam hlače št m..pa sprašujejo kaka številka so hlače po liniji najmanjšega odpora ;)
2022 04 08
Zadnje čase imam verjetno 90% "kupk" katere pišejo potem pa ni več odgovora. Že prej se je to dogajalo, zadnje čase pa skoraj vsaka. Se pa strinjam, da tudi opisov ne berejo, glede menjav imam napisano na profilu + v opisu z velikimi črkami. Sem imela že mere oblačil napisane pa so mi pisale naj izmerim koliko je dolžina. Si mislim, kaj pa če imam v opisu napisano, da je izdelek poškodovan, potem pa bo kupila in se znašala nad mano, da je poškodovano.
2022 06 26
Pa to se ni tamo hudo .jaz sem jezna na taksne ,ki lazejo kako so denar ze nakazale a denarja ni. Ena mi je par dni govorila,da bo kuverto dala v nabiralnik...potem pa rekla da ji ni uspelo ker je dlje delala .joj kaksne butaste izgovore imajo ene punce.
2022 07 04
> irci123: > Pa to se ni tamo hudo > .jaz sem jezna na taksne ,ki lazejo kako so denar ze nakazale a denarja ni. > Ena mi je par dni govorila,da bo kuverto dala v nabiralnik...potem pa rekla da ji ni uspelo ker je dlje delala > .joj kaksne butaste izgovore imajo ene punce. Haha. Mogoče pa ponekod nabiralnike zvečer pospravijo noter. :)
2022 07 12