Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

Padec prodaje

Oj v zadnjem času sama opažam, da ne prodam več nič na MB. Sicer mi piše nekaj ljudi, a so očitno vse neresne in z nobeno ne zaključim nič. Se vam tudi to dogaja? Da vidim ali jaz delam kaj narobe... LP
2022 05 25
Ja, zadnje čase je res vse bolj 'mrtvo' ratalo... :|
2022 05 26
Ja enako, sploh se mi zdi da od konca te korone naprej, vedno več je menjav vedno manj je nakupov...
2022 05 27
Tudi jaz opažam da je vse manj prodaje... Je slučajno kaka nova stran za prodajo ali je res samo tak padec zanimanja :|
2022 05 28
ne vem...ma upam,da mine, k jst mam ful cunj, ki rabijo nov dom...
2022 05 30
Enako. Mozno, da jih je dvig cen nasplosno malo demotiviral.. :(
2022 06 01
Ja, tudi jaz opažam enako, še posebej tukaj. Na Mojalbum je podobno, mogoče malo bolje je za otroška oblačila (ampak samo tista najbolj zanimiva s smešno ceno). Pa že več časa je tako, verjetno res nekje od korone. Proda se včasih samo, če je ultra iskano (beri: zadnja moda ali znamka) in hkrati smešno poceni. Mogoče to res velja samo za prodajo. Jaz ponavadi ne menjam.
2022 06 15
> Hana888: > Je pa tudi res da so obleke cenenih znamk zdaj tako poceni, sploh na razprodaji, da verjamem, da dolocene kupke raje kupijo nove stvari, kot pa da se grejo tombolo tukaj, a bo artikel res ohranjen kot pise ali bo samo za brisat tla... Se strinjam, ja. Je kar nekaj trgovin kjer se za smešno ceno dobi nove stvari. In pa še ena težava MB (in podobnih strani), da nekatere prodajalke prodajajo oblačila, ki so za v smeti. Sem že večkrat naletela na to, tudi pri tistih, ki imajo veliko pozitivnih odzivov (in nobenega negativnega).
2022 06 16
Azzura, drži. Tudi sama že nekaj časa opažam padec prodaje. Stvari se težko prodajo, tudi če so cene ugodne. Moja sodelovanja (tako nakupi kot prodaja) so večinoma z uporabnicami, s katerimi sem že (večkrat) sodelovala. Zelo redko se mi zgodi, da sodelujem z uporabnico s katero sodelujem prvič, zato mi tudi odzivi rastejo zelo počasi. Vse to se mi zdi žalostno. Sama imam butik zelo rada in veliko raje kupim nek izdelek (pa naj bo to kos oblačila ali kozmetika), ki si ga želim, od uporabnice tukaj kot v trgovini.
2022 06 30
Za spodbudo. Od vseh mojih standardnih strani (fb, spletne trgovine z druge roke) je tukaj vseeno še največja in najbolj pestra koncentracija dobrih kosov z druge roke. Sem ravno v iskanju specifičnih kosov in bom dobila tukaj. Tudi najmanj težav in najboljše izdelke sem dobila tukaj. Mogoče se bo krog zavrtel in bodo kupke prišle nazaj. Srečno, grem nakupovat😀
2022 07 05
Zdravo vsem. Jaz bi pa še nekaj vprašala. Ali vam Moj butik dela normalno? Ker jaz ne morem pošiljat sporočil iz artikla, pa tudi sliko vidim samo prvo. Groza 😐 Čakamo na kakšno stabilnejšo rešitev. 🤞 Pozdrav vsem 😊
2022 07 06
Zlati časi Mojega butika so žal že zdavnaj mimo. Lepo smo se imele kar nekaj let (na butiku sem od začetka), in super sodelovale. Jaz sem kar nekaj prodala, in tudi veliko artiklov kupila. Vedno vse super, pa tudi kar nekaj res fejst punc sem spoznala ravno preko mojega butika. Zdaj pa že nekaj let ena sama žalost. :(
2022 07 10
> tiiashek: > Zdravo vsem. Jaz bi pa še nekaj vprašala. Ali vam Moj butik dela normalno? Ker jaz ne morem pošiljat sporočil iz artikla, pa tudi sliko vidim samo prvo. Groza 😐 > Čakamo na kakšno stabilnejšo rešitev. 🤞 > Pozdrav vsem 😊 Se bojim, da se bomo še načakali. :) Tole ne deluje že dalj časa. Opazila pa sem, da pregled ostalih slik deluje v Chrome. Mogoče še kje drugje, nisem preverila prav vseh brskalnikov. Možno, da imajo razvijalci samo Chrome, druga možnost je, da ostale brskalnike ignorirajo (ne vem katera možnost je slabša :) ).
2022 07 13
> catspace1: > Zlati časi Mojega butika so žal že zdavnaj mimo. Lepo smo se imele kar nekaj let (na butiku sem od začetka), in super sodelovale. Jaz sem kar nekaj prodala, in tudi veliko artiklov kupila. Vedno vse super, pa tudi kar nekaj res fejst punc sem spoznala ravno preko mojega butika. Zdaj pa že nekaj let ena sama žalost. :( Podpisem!
2022 07 23
Mislim, da je problem velikokrat tudi v ceni izdelkov. H&M, ZARA ipd imajo na razprodajah cene majic tudi pod 3€ tukaj pa punce rabljene H&M majice prodajajo za 10€. Druga stvar je pa tudi nenormalno draga poštnina, da pošlješ eno navadno majico stane 2€ (+ živci ki ti jih pobere čakanje na pošti). Pa tudi ne pomaga, da ta spletna stran deluje bolj občasno in izgleda obupno. Oglasi čez gumb za pošiljati sporočila, oglas naloži po 6 poskusih ipd...
2022 07 24
1 2 Naslednja