Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Pomoč na strani /

PROSIM ZA POMOČ

Zdravo uporabnice! Zanima me če se kateri to že dogajalo, saj je neverjetno, da se mi to že drugič po 7 letih redne uporabe butika, pošiljanja paketov to sploh dogaja.. Problem ki je že 2x nastal je.... Pisali sta mi 2 uporabnici BREZ NEGATIVNEGA ODZIVA, KAKOR SEM TUDI SAMA NA BUTIKU. Obe z namenom, da kupita artikel od mene. Seveda kot vedno, počakam na nakazilo, odpošljem paket in slikam potrdilo kot dokazilo da sem poslala. ( Pri prvi uporabnici nisem mogla poslati potrdila saj sem brata pozabila opomniti, da ga zahteva na pošti). Za obe uporabnici je bilo poslano navadno. Minilo že mesec, pri drugi že 10 dni od pošiljanja in paketa od nikoder. Nista ga dobili ne onidve, ne jaz. Nikakor pa ne zavajam, saj verjamem da se vse slabo vrača nazaj. Kaj v tem primeru storiti? Prosim za pomoč, mogoče kakšne enake izkušnje, če je katera uporabnica doživela enako. Hvala!
2022 08 11
Lahko pišete na pošto Slovenije in podaste točen opis paketkov in čim več podrobnosti. Potem menda pogledajo med te paketke, ki se ustavijo pri njih iz različnih razlogov. Nepravilen ali nečitljiv naslov itd. Eni uporabnici so ga tako našli. Jaz načeloma ne verjamem v izgubljene paketke ampak vedno dopuščam to možnost, da se pa lahko zgodi. Je pa tako, da so cene blagovnih pošiljk tako narasle, da je med navadnim paketom in paketom, ki se odda z sledenjem brez podpisa samo 40 ali 50 centov razlike. Zato jaz osebno zaračunam navadno pošiljko a doplačam tole z sledenjem brez podpisa, ker le tako si bom prihranila jajcane in živciranje glede neprispelih paketov. Imam mirno vest in živce ohranjene.
2022 08 11
Hvala za odgovor, bom tole upoštevala!
2022 08 12
Jaz tudi vedno samo še s sledenjem pošiljam. Zaradi uporabnic ki so se lagale o nepejetem paketu in pa zaradi kvalitete poštnih sotritev, ki so, milo rečeno, vedno slabše.... cene pa gredo ves čas gor. :/ Se mi je tudi že zgodilo, da se je paket "zataknil" na pošti in prispel po enem mesecu. Tisti ni bil poslan s sledenjem.
2022 08 13
Meni se je enkrat zgodilo da sem paket poslala navadno vendar ga punca ni dobila. Meni so na pošti zagotavljali da so ga poslali naprej. Končalo se je tako, da je šla še punca na njeno pošto prašati, če imajo kak paket zanjo in so ga k sreči imeli. Do tega pa je prišlo, ker poštar ni pustil obvestila o paketu... Od takrat naprej vedno pošiljam s sledenjem.
2022 08 22
Iščem stajco za oročka
pred 8 dnevi, 16:17
Stajco
pred 8 dnevi, 16:18
Prosim če mi pomagate ,iščem stajco?
pred 8 dnevi, 16:21
Ima katera iskušnjo da je nakazala denar, artikel se še vedno naprej prodaja, uporabnica napisala da je paket odposlala 7 dni nazaj. Na butiku ni aktivna prav toliko dni, na sporočila ne odgovarja. Nima nobenih odzivov in ni med goljufivkami katere so objavljene. Edino če je na novo narejen profil stare prevarantke. Prvič imam takšno iskušnjo in upam da jih ne bo več. Naj čakam, bo paket vseeno prišel? Kaj vi mislite? Lp
pred 8 dnevi, 18:32
izgleda ,da nobena ne prodaja stajc za dojenčka? :s ,:(
pred 7 dnevi, 03:10