Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Pomoč na strani /

Kako so nekatere NEFER!!!!!!!!

2x v enem mesecu se mi je zgodilo, da sem kupila konfekcijo 36, nič v opisu, da je številka manjša kot označena številka, nič opozorila, da je kos primeren za manjšo in zelo drobno žensko (čeprav imam sama 34-36). Ne razumem tega, jaz te stvari napišem v opis. Ne pa, da podajam zavajujoče in pomankljive informacije, samo zato, da se čimhitreje proda. Torej kopalke, označene št. 34, mi je zatrjevala, da mi bodo na mojo št. in višino prav. Dobila sem kopalke, ki po mojem mnenju niti šrevilki 32 ne ustrazajo ampak dejansko mogoče kaki 8-10 letnici. Isto se mi je zgodilo z obleko, ki sem jo naročila. Sram naj vas bo.
2023 08 12
Jaz pa imam ta problem, večkrat prodam kaj kar mi je veliko (npr naroči mama na spletu ki ima številko 36 obleka pa je primerna za L,XL). Ker nobeni ni prav potem sama ne morem oceniti za katero številko gre oz sploh poskusiti saj izgledam kot vreča krompirja. Tako navedem številko, ki dejansko piše na etiketi. Seveda bi tudi izmerili če bi kupec to zahteval vendar sama tega ne morem oceniti če sama ne nosim te številke. Kako potem postopati v tem primeru?
2023 08 13
Če se gre za nerealno številko ali vintage oblačilo je smiselno izdelek izmerit in te mere tudi dopisati v oglasu.
2023 08 18
To res ni fer, sama vedno napišem da gre za manjši/večji model in mislim da je to fer play.
2023 08 22