Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Vsakdan /

Družbene zadeve /

pomoč..ljubosumje

No vglavnem...Stara sem 17 let in mam fanta kater je star pa 20 let. skupaj sva eno leto in pol in medtem ko sva skupaj ni bilo enega dneva, da se nebi videla, tud če mam full natrpan urnik dneva se potrudim in pridem k njemu. Imam pa en zelo velik problem. Vem na ta problem, mi vsak reče čimprej stran, sam ne morem ker ga imam res rada in res želim znjim ustvarit nekaj, saj je prvi po nekaj letnem izbiranju( če lahko tako rečem) [:ljubek], kateri mi res nekaj pomeni in imam metuljče v trebuhu tudi po enem letu in mi je res lepo... Razen ko pride do tega, da me kdo lepo pogleda, da se skom kaj zajebavam, bognedaj da mu rečem da grem sama ven žurat s puncami. V glavnem najvećji problem je posesivnost in ljubosumje. Ker sem natakarica v majhnem mestu si tukaj ljudje večkrat kaj preveč dovolijo, to pomeni plosk po riti ali pobožat pa stegnu... In vsakič ko se kaj takega zgodi in, da on to vidi sem jaz tega kriva da me je nekdo prijeu za rit in za vsako majhno malenkost sem jaz kriva. Ta vikend sem bila po pou leta spet en vikend frej in ker me je kolegica povabila na žur itak, da nism mogla rečt ne, pa tko sm bla potrebna spet enga fajn žura... Pridem domou oz. k fantu domou in mu povem, da grem pač v soboto žurat s puncami.
2013 10 06
Prvi odgovor na to ki sem ga prejela je bil, da naj se odločim med njim pa med žurko. Totalno šokirana, mislim da sem si mogla usta kar sama zapret. Seveda sem mu rekla da se za tako naumnost jaz nebom oodločala, da če hoče in da, če mu je tak hudo da naj se kar sam odloči. in mi je reku da ko pridem ss žura da nimam več kaj pri njemu iskat. Tisti trenutek ko sem zo slišala, sem bruhnila v jok ( saj mi on res veliko pomeni) vstala ter se oblekla in mu v joku povedala da če tako misli da potem je bv in da kaj sploh še delam pri njemu. tisti trenutek se je pa zgleda prestrašu ker je pogruntau da res mislim it ane in je takoj reku da ni mislu resno. no saj sem jaz budala ker sem sploh prišla nazaj ane. Sam ko mi pa res ni vseeno za najino zvezo in res hočem da uspe. Sam kaj ko ta ljubosumnost razžira najino zvezo. Kadar mu pa kaj hočem dopovedat se pa samo dela da me posluša in naslednji dan je vse skupaj spet isto. Aja pa pregledoval mi je sporočila na telefonu ter sporočila na Facebooku od vseh bivših in moje najbolše prijateljice ter enkrat ali dvakrat je celo preverjau kje sem bila ker je misliu da mu lažem, pa res mu čisto use pove3m po pravici. Punce, prooosim pomoč, nevem več kaj narediti, saj me njegovoo ljubosumje razžira in samo čakam da mi bo počiu živec. [:jok] [:jok] [:jok] [:jok] [:jok] Se opravičujem adminki samo res nevem kam to temo vstavit...:) PS: upam da nebo zbrisana
2013 10 06
No ja odvisno kako kdo gleda na te stvari. Ja na začetku je res fajn ko sta povsod skupaj, non stop en ob drugem, ampak s časom pa usakemu zapaše iti z svojo družbo mal vn, in jaz v tem ne vidim nič slabega, tu se testira tudi zaupanje, ki je temelj veze, če ga ni potem je res brezveze da sta fant in punca skupaj. Npr. jaz sem z fantom v vezi že 8 let, in ja na začetku tako meni kot njemu ni bilo prav če sva šla vsak z svojo družbo ven, ampak 24 ur na dan pa tudi ne moreta skupi tičat, naveličaš se slej ko prej. Je treba tud mal zadihat, se družit s prijatelji itd. sploh pa ti ko si še tako mlada, in imaš vse življenje še pred sabo. To kar se pa šlatanja v službi tiče , pa menim da se ne smeš pustiti vsakemu ki mem pride, pa ne zaradi fanta- saj nisi njegova lastnina, ampak zaradi spoštovanja do same sebe. Tko da ja, ne pusti se da nekdo z tabo manipulira in si te podreja!!
2013 10 06
moje zgodbo imaš pod zs, vso srečo!! [:nasmeh]
2013 10 06
sama tudi kelnarim za dodatni zaslužek pa da me kateri za rit prime al kar koli mislim, da se nebi hitro pobral pa sem starejša od tebe.. [:nasmeh] Razen če ti to paše ta občutek al kaj? Glede na to da si mladoletna se meni zdi to kaznivo in nespodobno od gostov. In ker že tako nizko cenijo kelnarce se jaz osebno nebi tako nizko spustila in pustila gostom da delajo kaj jim paše.. na vse zadnje gostilna nebo propadla če bo en gost manj. in če to vidi tvoj fant se probaj postavit v njegovo kožo in kako bi bilo tebi? kar pa se tiče žuranja pa pa bi moral tudi on malo popustiti ali pa ti ne zaupa dovolj. tako je vsaj moje mnenje kar pa boš naredila pa je od tebe odvisno.. če ti res ni vseeno se probaj umirjeno pogovoriti .. ali pa je morda včasih boljše da gre vsak svojo pot, saj vztrajati pri nečem brez rezultatov je nesmiselno..
2013 10 06
Barbara... tvoja veza bo kmalu šla v maloro... ;) da men nekdo reče da nesmem ven sama s prijatelji?? Daj no... a misliš da fant nebi rad mel malo mira kdaj pa kdaj pred tabo in se šel sam s prijatelji zabavat... tut če nam ne paše (saj tut men nena) pač morš tu in tam tut sama požret pa it ti kam sama in on kam sam... ker če sta skoz skupaj se vama lahko vtrga... on se bo počuto utesnjenega, prijatelji ga bodo skoz drkali proti tebi ker ga nikamor ne pustiš... pol boš pa imela ko te bo lepega ne preprosto poslal nekam ker mu ne pustiš dihat... :) neboš prva in ne zadnja... fantje tega ne prenašajo dolgo razn če so res copate... :)
2013 10 06
ker tudi punce ne prenašamo tega... tak da takih partnerjev res ne razumem... občasno pač rabiš nekoga za pogovor o stvareh o katerih se s partnerjem ne moreš pogovarjat torej o njem ... da pač greš se spizdiš ven vse kaj te moti in si pol kul... če ne se pa to sam nabira in nabira pol pa lepega dne poči enemu ali drugemu.... tak da good luck s tem tvojim nebi mu dovolila da gre sam ven :) sam ne se jokat ko bo postavo nogo ob tla in ti bo reko da nisi njegova mami da bi mu kaj dovolila ali prepovedla :) dajte malo razmišljat s trezno glavo ne sam zaljubljeno punce... :) Gaja tebi sem pa tako napisala zs, ker nisem hotela vsega pisat tako javno :) vem da ni najbolj vspodbudno ampak sem rada realna in sem ti povedla tako kot je :)
2013 10 06
Bodi glavna in mu direkt povej da če nima tut kančka zaupanja je bolš da greš, ker se te res ne zasluži. Če pa mu je res kaj do tebe te bo še hudo hotel nazaj. Verjem če boš z njim in se ne bo nič izboljšalo se bota potem samo še kregala glede tega. Al mu pa vrni milo za drago in še ti ''nadzoruj''mogoče mu bo kapnilo da to neki ni vredu. Še celo življenje maš pred sabo tako da ne ga zapravljat z ljudmi ki te niso vredni.
2013 10 06
Boga, vrjamem da to ne more bit fajn, dogovorita se, da hodita skupaj ven ce ga ze tako zelo moti, mogoce ga je kdaj katera prizadela in ti ne upa popolnoma zaupat :/, midva z fantom se vedno dogovoriva tako, da sva na koncu oba zadovolna, da je pa malo ljubusumja je pa zdravo, tako ves da te ima res rad oz. ti njega, jaz sem tud do neke mere ljubusumna ampak vse ma svoje meje, po moje bo najbolje, da se vsedeta in res pogovorita morda ga kaj tezi pa ti ne upa povedat da te nebi zgubil...pogovor ponavadi resi vse, ampak potrebno je drug drugega poslusat in ne samo poslusat ter mu tudi prisluhnit, da sta potem oba srecna in zadovolna...upam da resita in se dolgo ostaneta srecno zaljubljena skupaj [:poljubcek]
2013 10 06
Mlada si,ves kolk stvari se mores dat skozi ni vredno se sekirat res ne ker v zivljenju bos tolk hudega dozivela se...verjemi mi,iz izkusenj ti povem . Se strinjam popolnoma tudi s Suzano55 je pa tud res da s mojim partnerjem hodiva ven skupaj,no drugo pa je potem druzenje s prijateljev,kaksno druzenje ob kavici s kolegico..itd lepo porihtaj :))
2013 10 06
Mislim da sem se glede šlatanja narobe izrazila.. kakšen ata zjutraj ko pride me po stegnu požgečka oz po kolenu. ni zdaj pa grabljenje. saj vem da ni prav ampak v naši vasi lahko na hitro zgubiš gosta katerega nahruliš ni to tko kot npr. v ljubljani. tukaj v majhni vasi oz mestecu je vsega skupaj 10 lokalov in seveda se čim bolje skušaš odrezat s svojim obnašanjem. nahrulit pa nažalost večkrat ne smem in me že presneto jezik boli od tega ko se moram ugriznit v jezik in zadržat zase. no zdaj sem pa malo skrenila. krini sem že povedala kako stvari stojijo. Hvala za vse vaše odgovore. Večkrat mu povem da bi rada bla malo sama in da rabim tudi čas zase ampak mi on kar prbije nazaj da on k me ma tolk rad da on bi biu lahko 25 ur na dan če bi blo mogoče zmano.in ko mu povem da bi to mene zelo dušilo mi pa reče da ga nimam rada ampak ga imam in mu na vsak način se trudim to pokazati. sam kaj k ta klinac opaz sam kar naj bi bilo slabo. imeli smo enkrat v lokalu žurko in sem plesala z drugim plesala pač npr polko in ko sva domou prišla je reku da če bo še kdaj tako da greva narazen.
2013 10 07
in seveda sem spet bruhnila v jok saj me take stvari res prizadanejo ko naredim vse prav in še to ni dovolj. oz me jezi in potem čustveno zbruhnem.... [:jok]
2013 10 07
Joooj kako ti lahko rece da ga nimas rada ce pa samo zelis cas zase :/ ,resnicno bo fant moral razcistit v svoji glavi, da bi ti moral malo bol zaupat..jaz vama zelim da resita zadevo..vso sreco!
2013 10 07