Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Pomoč na strani /

Bomo razbremenile forum ? :)

Ker se vse znašate na AdminMB, bi naredile nekakšne teme za menjave, iskanje oblačil oz. stvari, ki bi jih rade podarile. Vem da so že narejene ampak jih ne najdem. Pač moramo razumet, da punca za to delo ni plačana, da ji mojbutik verjetno ni ''number one'' stvar v življenju, zato moramo razumet če kdaj ni prisotna ali pa ne briše pravih stvari. Ima še kakšna bolj pomembnejša dela v življenju. Nemorete pa govoriti, da se potem admin zamenja, ker dvomim da bi katera OD VAS bila vesela takega dela. Vsak dan samo pritožbe in zmerjanja. Dvomim da ji je kakšna že napisala da je vesela in zadovoljna z njo. Tista, ki ima pa preveč časa v življenju in misli da je sposobna za to delo se pa lahko javi :) ? Drugače je ne branim , je tudi meni že marsikdaj zbrisala artikle, pač ne sledim pravilom. Veliko nas ne. Ampak sej to ni njena krivda. Vse vemo da se trudi po najboljših močeh. Moramo biti pa vesele in hvaležne za mojbutik, ker verjamem da ste VSE tukaj vesele, da lahko še kaj dodatno zaslužite ali pa zamnjete kakšen kos oblačila, ki vam več ne ustreza. Mislim da je to samo za mene in vas nek dodaten zaslužek in že za to moramo biti hvaležne. Kaj ni tako ? :) Lep dan želim vsem skupaj !
2014 02 15
Bravo !!
2014 02 15
Kaj pa punca ki ti brez veze daje negativn odziv je blokirana ampak odziv ni zbrisan :O a ni malo čudno!!!!
2014 02 15
Meni pa se ne zdi prav da administratorke že tako dolgo ni :/... sigurno obstaja katera ko ima več časa, nič ne rečem mogoče že res ne more ampak naj se javi ena ko pa ima res veliko odvečnega časa, da nam porihta stvari tukaj gor...jaz ne vrjamem da jo je kdo silil v to da je tukaj gor administratorka... če ji ni ali pa ne more pa bo to opravljala katera druga...upam da bodo ćimprej uredili ker brez administarorja je tukaj gor takšna zmeda da katastrofa =/....obvezno bi morali omejit teme saj nekatere dajo po 10 tem ali pa še več na dan o menjavah, meni se to zdi pretiravanje pa še vsiljivo je! potem pa katera potrebuje pomoč pri čem in to prosi punce tukaj gor na butiku žal ne moremo videt ker se tema skrije v manj kot dveh minutah za temi temami o menjavah in podobnih ko se iz dneva v dan ponavljajo...mislim da če ne druga je to nujno potrebno uredit tukaj gor ker res ni več normalno =/ ... pa lep večer punce =)
2014 02 15
kolina - sej nerabiš skrbet , če je punca blokirana se vidi to tudi pri tvojih odzivih, pomoje neboš izgubila prodaje zaradi ene smrkle , ki se je spravila na vse po vrsti :) Je pa res da se ti potem tocke nižajo :/ DamiDolce - Ja se strinjam, zelo malo je prisotna, tudi takrat ko je ne naredi prav veliko, ampak nevem če bi katera na butiku , ki je zaposlena, ima po možnosti otroka, hodi v šolo, ima obveznosti , hobije imela čas viset na butiku VSAJ 12 ur na dan recimo od 9 zjutraj do 21 zvečer.. Takrat ko bi se vse me spravljale pisat sporočila kaj nas moti, koga je treba blokirat itd, pri tem še spremljati teme, ki se ponavljajo, spremljati prevarantke , gledati kera ima trgovinsko prodajo, katera ima slikice iz interneta ( to imamo večinoma itak vse .. vključno z mano vsaj pri enem artiklu) in recimo kolko ns je približno prijavljenih 1000? in pri vsaki gledat artikle, groza to jih je na tisoče tukaj gor.. Ene se niso prijavile že več kot pou leta tudi tiste je treba izbrisati ker se samo množijo.. Js verjamem da ima ona na dan vsaj 50 sporočil če ne več, dokler ona vsa prebere , vsem odpiše , vsem ugodi preveri vsak podatek katerega hočemo prijavit vzame toliko dela da se js vprašam kako lahko sploh kaj naredi :) Res je ne branim, vseeno mi je če se adminka zamenja.. Samo želim si da bi se vsaj nekatere, ki so jo tako besno napadale po temah postavile v njeno kožo in se vprašale , če je bilo treba punco tako napadat.. Js sm zelo hvaležna da sploh ta butik obstaja , veliko denarja sem si našparala s prodajo in sem res vesela da ta stran obstaja :)) Lep večer [:Nasmeh]
2014 02 15
Hvala za to odprto temo tinakatarina, zelo spoštujem tvojo samoiniciativo in sem neizmerno hvaležna za vso pomoč. Odsotna sem bila zaradi nespoštovanja pogodbe, in ker nisem lastnica strani tudi nisem zadolžena za nadomestnega administratorja. Važno je to da smo se sedaj vse lepo zmenili in sem nazaj in se trudim kolikor se pač lahko. Ko smo že pri prijavljenih uporabnikih, ni vas tisoč ampak krepko preko 20.000 in moje delo resnično ni lahka naloga saj na dan prejmem preko 200mailov in privatnih sporočil, na dan se objavi okoli 100 novih tem in vedno presežem ure dela ki so mi predpisane zato da uredim kar se da. Mogoče marsikatera od vas ne vidi mojega truda saj nimate pregleda nad statistiko uporabnikov na strani, objavljenih slik, tem itd. vendar se zaradi tega ne obremenjujem preveč saj si želim mojbutik.si narediti prijazen vsem uporabnicam in vem da ob tako velikem številu ljudi na strani, nikoli ne bo vsem prav kako delam in tako dalje. Ker pa je to stran za vas in ne zame, bi bila zelo vesela vaše samoiniciative, zato še enkrat: tinakatarina hvala za objavo te teme. Lp, AdminMB
2014 02 17
Vse pohvale administratorki - ta naloga zahteva veliko dela, zavzetosti, živcev in vsega kar paše k 20.000 različnim uporabnicam! ;)
2019 11 06
Sigurna sem da Admin naredi največ kar lahko, ampak stran šteka že zadnjih 7,8 let - trenutno je zelo malo uporabnic aktivnih, prodaja je upadla, v 2 mesecih sem prodala 1 izdelek, prej sem prodala po 1 izledek na dan, itd... Škoda za stran, ampak kej čemo.
2023 08 22