Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Šport in prehrana /

a je tukaj katera že sprobala NIDORA prehransko dopolnilo

za izgubo teže,celulita,apetita??? zanima me če res deluje tako kot opisujejo vse skupaj?????
2014 06 05
Mene tudi zanima če ma kera že izkušnje. Če ne p ti sabina2 probaj, pa meni povej! Hihi :D
2014 06 08
Če si v glavi pošlihtaš ne rabiš raznoraznih prehranskih dopolnil za zmanjšanje apetita. Vse bi rade čez noč shujšale in vse bi rade shujšale brez truda ... za hujšanje ne rabiš raznoraznih praškov, tablet in ne več česa vse še. Malo je treba začet migat in pazit kaj daš v usta pa bojo rezultati tudi prišli.
2014 06 10
Meni se zdi larifari vse skupaj, sodelavka bo zdaj sprobala pa me zanima če bodo kaki rezultati. Mislim da polek primerne prehrane in gibanja, ni nič narobe, če jemlješ še kake dodatke. Pričakovat pa ne moreš, da bo en prašek vse namesto tebe naredil :)
2014 06 12
Jaz sem ga dobila da ga preizkusim..iskreno, ne kupujte tega, ker je to le marketinški nateg! Prašek je bele barve, nima nekega specifičnega okusa (mogoče za sladko hrano, da bolj vleče na sladko) prav tako jaz in moja predhodnica (ki mi ga je dala da ga tudi jaz preizkusim) nisve opazile nobenega zmanjšanja apetita (no iskreno, jaz sem le enkrat), ampak mislim, da mi ni ustrezalo jesti na + 30 :) Imaš prašek za posipanje na sladko in slano hrano. Jaz sem ga kar poskusila tako na roko pa pojedla. Mi je samo slabo postalo. Tako, da ne kupujte tega, se ne splača stran denarja metati. Nobene magične tablete ni na tem svetu, ki bi ti pomagal pri hujšanju! Shujšati ne moreš ne da bi kaj naredil. Začni se gibati vsak dan, pa čuvaj malo na prehrano (izloči nekatera škodljiva živila za telo) vztrajaj tako nekaj mesecev in počutila se boš vsak dan bolje, poznalo se bo pa tako na tvojem telesu kot v tebi ;)
2014 07 22
Meni ni pomagalo,nobene razlike nisem cutila
2015 08 11