Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Drugo /

Naročanje prek internetnih trgovin /

Kupuješ na ebayu?

Rabim pomoč,piši :)
2013 05 30
tudi mene zanima če kera kupuje preko ebaya da podeli mau izkušnje bi blo zlo dobrodošlo:)
2013 05 30
Sem kupovala preko prijateljice, iskreno ni tako slabo, jaz sem kitajsko robo kupovala ker se je najbolj splačalo ampak moreš pazit ker imajo kitajci zelo male številke (npr S je za njih XS, M je za njih S, L je za njih M, XL pa je za njih L) :) In vedno si nastavit zastojn poštnino, mislim jaz sem si ker saj pravim, se je najbolj splačalo na tak način [:smeh]
2013 05 30
Pa tudi ceno sem si nastavila 10-15$ npr ker imajo ti kitajci različne trgovine in iste stvari [:tihsmeh] In potem nekateri prodajo za večjo ceno npr oblekco, lahko pa jo najdeš za dosti manj denarja pri drugem prodajalcu :)
2013 05 30
Jaz ogromno narocam prek ebaya, in cisto tak je da vcasih kaka stvar zgleda popolno pa se pol stane kaka oblekca samo 3 eure in si ne mores pomagat ne da bi kupil, ampak zna pol kvaliteta bit kr boga.. Malo denarja malo muzike.. ;).. Drugac ce ti je kera stvar res vsec pa se ti ne da cakat en mesec, da pride iz kitajske, ti priporocam da narocit iz uk, kjer je mogoce kaki euro drazja pride pa v 12 dnevih :)).. drugac pa tak ko je rekla annaa da majo ful dosti iste stvari in cena se lahko razlikuje tudi do 10 eurov.. Tak da je odvisno kolko mas casa pa potrplenja da najdes nekaj :))..
2013 05 30