Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Pomoč na strani /

Eno vprašanje!! Preberite.

Kaj mislte, kakšen razlog/namen se dejansko skriva za tem ko npr kšni daš svoje podatke potem pa naenkrat niti odgovora več pač nič- ne duha ne sluha nazaj...? Je kakšna že imela kakšno sceno???
2020 01 17
Razlog je nevzgojenost 😤
2020 01 18
Jaaa,seveda,pogosto. Jaz ne dajem neg.odzivov,ne da bi ga dobila nazaj ( sem že imela takšno izkušnjo)... Po odzivu se je punca oglasila,seveda in komaj komaj sve se zmenili,da sve druga drugi zbrisali... Od takrat ne dajem....škoda časa in živcev
2020 01 18
Jaz tudi ne dajem ker ni ravno vredno negativnega odziva, ne more se na tak nacin obsojat tu gor, ce ne bi lahko dali vsaki drugi. Nekateri so pac impulzivni. To je bolj primerno kot nevzgojeni, in si pac premislijo. Seveda ni fer ampak manj k se obremenjujemo, boljs je. Tu se itak izpostavljamo tko al tko, tudi pri tistih ki kupijo. Nikoli ne ves.
2020 01 22
Dejstvo je, kot je napisano že zgoraj, da so eni neresni in nevzgojeni. Impulzivnost je mogoče kvečjemu le prvi push, da nekomu pišeš za izdelek, ma če si resen, boš tud (ko/če te mine začetno naudušenje in ugotoviš, da si se prenaglil) napisal, da si si premislil. To naj bi blo neko osnovno spoštovanje do drugega. Se izgovarjat na karkoli poleg neresnosti je po moje odveč. Je pa res, da mam jaz kar visoke vrednote glede tega in sem precej radikalna v svojih pogledih. (To priznam) :D Kar se tiče minusov za neodzivnost... Dajem jih, če je oseba sicer aktivna.. Če vidim, da ma nekdo malo izkušenj z butikom (npr, da ne prodaja sploh, da ma ful malo odzivov, da je redko prisotna) jih niti ne dam. Mal jih tle opravičujem z neizkušenostjo - čeprav no, ni lih izgovor. Si pa vedno shranjujem pogovore (sploh za primere,ko bi dobila minus, ker bi ga dala)
2020 01 23