Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Pomoč na strani /

Prodaja med prenovo butika

Oj, zanima me kako vam gre prodaja v času prenove spletne strani? :) Ne vem ali se ljudem sploh da ubadati z iskanjem oglasov in kupovanjem, ali pa se morda bolj splača počakati z nalaganjem novih izdelkov, dokler ne bo script za butik popravljen...
pred 14 dnevi, 14:28
1 povprasevanje sem dobila med prenovo, 0 prodaj. Tudi pred prenovo je bila prodaja pri meni res slaba - morda 3,4 prodaje v zadnjih 9 mesecih. Na Facebooku (Marketplace in Facebook skupine) prodam v enem mesecu več kot na Butiku v celem letu. Mislim da je Butik res v fazi tik pred svojim koncem. Če ne bodo naredili v kratkem res neko revolucijo, bodo lahko stran samo zaprli.
pred 14 dnevi, 07:40
po prenovi bolj bogo, tik prej pa kar
pred 13 dnevi, 11:22
Po prenovi prodala 5 artiklov za 135e.tako da super.
pred 13 dnevi, 18:15
Po prenovi nic,.. pred prenovo cca. 4 artikle.. absolutno več pa preko FB :) skoda res..
pred 13 dnevi, 18:52
Očitno pač nekaterim gre prodaja, drugim pa bolj slabo. Verjetno odvisno tudi od artiklov. Pri meni ni ponaredkov in teh neumnosti, ki naj bi bile zanimive 🤣
pred 13 dnevi, 07:58
Ne prodajam ponaredkov. 🤣Ampak očitno mam ok artikle.
pred 13 dnevi, 09:17
Miss11 v katerih FB skupinah pa največ prodaš?
pred 11 dnevi, 14:08
Meni je nova stran katastrofalna. Nepregledna, slike so popačene, če želiš artikel pogledat, moraš vsako sliko posebej odpret, da ti jo poveča..skratka res neprijazno uporabniku. Tudi forum sem komaj našla.
pred 6 dnevi, 10:46
Na Facebooku objavim v cca 20 skupin, dobim pa ZS, tko da ne vem v kateri skupini so videli. Glede posodobitve strani pa se tudi jaz strinjam da ni ravno uporabniku prijazno - res škoda. Tudi na hrvaški strani so uporabnice izjemno nezadovoljne z novim dizajnom.
pred 5 dnevi, 16:58
Karastrofa to dizanj je sel nazaj ne naprej
pred 4 dnevi, 17:12