Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Pomoč na strani /

Je mozno da se paket izgubi?

V aprilu sem 4 kupkam poslala paketke 3 so ga dobile 1 ne. Ceprav je bil njen paket najvecji(hlace in majica). Paketa ni dobila. Na njeni posti nic ne vejo na moji tudi ne. Kupka zahteva denar nazaj. Se ne pocutim odgovorno za izgubo paketa. Postnino sem placala jaz. Ce bi jo ona in bi bilo priporoceno bi se videlo kje je paket. Se je kateri zgodilo kaj podobnega? Hvala🙂
2020 06 09
Ja, zgodilo se mi je nekaj let nazaj. potem sem pa sama klicala na njeno pošto so pa našli paket. Na moji so mi rekli, da do videoposnetkov (pač za dokaz da sem res tistega dne oddala paket) ne morem pridet, razen če je vpletena policija in da imajo oni dostop. Je bilo pa poslano z navadno poštnino, tako da sem tudi sama bila v temi glede sledenja paketu. Vso srečo, upam da se najde paket.
2020 06 09
Hvala. Bom rzsiskala se enkrat. Verjamem da je vse mozno. Ampak dosti velik paket to mi je najbolj cudno🙄
2020 06 09
meni se je tudi že izgubilo, ampak vedno poleti, ko baje delajo študenti... pa ne denar, ampak stvari. denar se izgubi samo, če je slabo in preveč očitno spakiran in poslan navadno :) se pa marsikaj da rešit s klicem na pošto, pa tudi se da izpolnit poizvednico za navadne pakete
2020 06 09
Super hvala🙂
2020 06 09
Meni se je ze 4x ampak vedno priporoceno poslana zadeva 🤦🏼‍♀️
2020 06 10
seveda je mozno... ;) posta deluje vse prej kot brezhibno. moj paketi so zgubili (tudi izven butika, ko sem frendici poslala darilo za r.dan), paketi poslani meni tudi. enkrat je paket namenjen meni potoval en mesec (dejansko...prodajalka ga je poslala na dan, kot je rekla in tud na nalepki poste je bil isti datum), k meni pa je prispel skoraj 4 tedne kasneje :o enkrat je moj paket potoval 13 dni.... tko da... ;)
2020 06 10
Jojjjj. Groza res. Upam da uredim🙄
2020 06 10
sem se spomnila da se je meni tudi priporočen paket - seveda ravno poleti. po sledenju je kazalo da je še vedno na pošti, kjer sem oddala in so gospe tam preverile vse, našle nič... punca ki bi ga morala dobit je šla pa ravno takrat na dopust, tako da poizvednica ni šla skozi, ker ni ona na drugi strani potrdila da ni dobila paketa. no, dobila je če se ne motim pol leta kasneje ,:)
2020 06 11