Školjke:
Zaprte školjke daš na žar....kjer se zaradi vročine odprejo.....ko se odprejo jih odpreš - zlomiš na pol in prazno polovico vržeš stran.
Zmiksaš česen, peteršilj in 2 dcl olja, da dobiš gost peliv......in daš eno malo žličko preliva v vsako školjko...... na koncu poliješ z belim vinom in počakaš da vonj izhlapi.....
Za si prste oblizat...... :-)
Ta recept je čisto amatersko napisan!!!!!!!!!! [:tihsmeh]
Školjke:
Zaprte školjke daš na žar....kjer se zaradi vročine odprejo.....ko se odprejo jih odpreš - zlomiš na pol in prazno polovico vržeš stran.
Zmiksaš česen, peteršilj in 2 dcl olja, da dobiš gost peliv......in daš eno malo žličko preliva v vsako školjko...... na koncu poliješ z belim vinom in počakaš da vonj izhlapi.....
Za si prste oblizat...... :-)
Ta recept je čisto amatersko napisan!!!!!!!!!! [:tihsmeh]