Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Objave, novosti, komentarji moderatorja /

Oglaševanje butikcov in artiklov

Pozdravljene damice, Vse ki oglašujete svoje butikce in artikle preko foruma, naprošam da bolj pazljivo izbirate temo svojih oglasov. Razprodaje in ostale ugotnosti nikakor ne sodijo pod rubriko "Pomoč na strani" temveč pod "Drugo" - "Razprodaje". Prav tako imajo dekleta ki iščejo določene artikle, za ta namen odprto prav posebno rubriko "Iščem"... [:sokiran] če temo razvrstite v pravo rubriko vam vzame le sekundico več časa, nam pa gredo mimo ure dela, ker moramo prestavljati, prebirati in razvrščati teme v njihov pravi "dom" Opozarjam tudi na MNOŽIČNO OBLJAVLLJANJE tem z istim sporočilom. Prosim da foruma ne obstreljujete z gromozansko količino enakih sproročil, saj namesto da s tem pritegnete pozornost, kvečjemu vzbudite nejevoljo in godrnjanje ostalih uporabnic. Takšni oglasi se bodo v prihodnje brisali. Enako bo tudi z temami ki imajo neprimerne naslove npr. imena tem "noro noro" "nujno poglejte" "nujno rabim pomoč" velikokrat pritegnejo pozornost a v njih ni nikakršnega pamentnega sporočila: Punce ne rabijo pomoči temveč samo želijo da nekdo "pokuka še kaj v njihov butikec". V administraciji so take teme izjemno moteče, saj zaradi njih včasih spregledamo kakšno temo v kateri punce resnično POTREBUJEJO POMOČ ADMINISTRATORJA. Zato vas prosim da ste pri temu bolj dosledne. Naj vas še enkrat opomnim na uporabo VELIKIH ČRK v naslovih. Če se vaše teme zbrišejo, razlog ponavadi tiči prav v tem.
2013 03 05
Težka bo, tem je ogromno in so povsod.
2013 03 07
Mene pri tej temi samo zanima; a se opis (opozorilo) pri posamezni temi, ki pravi, da reklame niso dovoljene, nanaša na reklamiranje svojega butika ali dejansko reklamiranje izdelkov, znamk ipd... Poleg tega vas bi vprašala, kje lahko objavim, da sem dodala nove slike starih artiklov?
2013 03 28
meni to ni všeč... pod vsako temo so sami oglasi za butike... pa sej to nima smisla...moral bi bit tak probram, ki to avtomatsko zbriše... Opozorila, kot kaže niso dovolj...
2013 04 01
kako lahko tam objavim kaj ko napišeš kakšne akcije ali ponudbe
2013 04 22
Bi lahko moderatorji strani poskrbeli za to, da nebi štekalo. Že dva dni se trudim dodati nove artikle in objaviti novo temo na forumu, vendar šteka ali pa mi napiše "ups nekaj je šlo narobe"
2013 05 30
NEVEM RES NEKAJ ŠTEKA MENI NEGRE NALOŽIT STVARI
2013 06 08