Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Šport in prehrana /

Pomoč prosim!

Zanima me ce ima katera izkusnje z kakšno dieto in ce pozna katera kakšno dobro dieto da res zgubis kilograme ker sem se feeejst zredila in mi S stevilka ne paše in prosim ce mi date punce kaksni nasvet ali pove kaksno izkusnjo!!!! Bi bila vesela vsakega komentarja:))
2014 02 02
Stop s kruhom in "belimi" žiti Stop z vsem kar ima polno sladkorjev Sadje v zmernih kolicinah Stop z vsem po 18 uri Zadnji obrok naj bo predvsem beljakovinski: skuta, kefir, piscancek... Ogromno vode in zelenjave In GIBANJE
2014 02 02
načeloma se strinjam, samo da po 18 uri ne smeš jest je tako-tako. Upoštevaj samo da ne ješ dve uri pred spanjem. Najboljše kar ti lahko priporočam je : da odpišeš razne diete ! Začni z zdravim življenjem. Vse druga je pa že tako napisala Mateja-M.
2014 02 02
Preber si o locevalni dieti k nc ne uzams stran sam ob razlicnih dneh jes,moja mami se je je ful lepo drzala in u enm mescu zdravo zgubila ene 12 kil..na netu ti use pise:) pa itak usaj mau telovadbe:)
2014 02 02
Hvala punceee
2014 02 02
Mesna dieta-zdrava res ni najbolj. Se pa v tednu dni lahko izgubi tudi 4kg.
2014 02 02
z mesno dieto si naredis več skode kot koristi! zakisas si telo in to je se slabse kot imet kak kg več. no...to je moje mnenje ;)
2014 02 02
Saj sem napisala da ni zdrava! Je pa učinkovita,če želiš na hitro shujšati.
2014 02 02
jaz lahko samo povem da mi je ratala dieta "brez OH" na netu imač nekaj jedilnikov z 5imi obroki,....izvajala sem jo pa 2 meseca,...na zacetku gre kar hitro dol,..potem pa počasi...in sem šla dol cca 5kg...več ne potrebujem :) ampak se moraš res držat, in brez vsakega sladkorja, sadja, soli pa zelo minimalno,....zdaj jih imam 47 zanimivo je bilo tudi to da nisem telovadila čisto nič...niti en dan. je pa res da sem takrat vsak dan zjutraj pila "zeleno kavo" jo najdeš na netu.... čisto tako sem probala... se pravi dieta brez oh, zelena kava..,..ne bom trdila ali je zelena kava pripomogla kaj k temu al ne..... in ne, še vedno ne verjamem v nobene praške, tablete za hujšanje..ne zapravljat denarja v zrak....rajš ga dejte meni ;) mal heca. verjamem da se da vse naredit z hrano,..in če imaš voljo tudi z telovadbo :)
2014 03 30