Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Šport in prehrana /

Nogometna tekma

Zelo rada bi šla na tekmo bayern:juve Ve mogoče katera kje se dobijo bolj poceni karte ali pa če je organiziran prevoz mogoče? lp [:rezoc]
2013 03 19
mal poglej na facebooku, juventini majo svojo stran in vem, da hodjo na ligaske tekme skos in zihr bojo tut zdej sli, majo pa vedno skupni prevoz. Ce ne pa poguglej mal, tut velik turisticnih agencij omogoca karto in tut prevoz :) Forza Juve ;)
2013 03 19
uh me veseli da vidim še več juve fanov :D Sem pomislila vprašat slovenski klub navijačev juventusa, ampak na žalost nisem včlanjena in ne vem če bom lahko šla zraven ali če bi mi zriktali karte. S sestro sve lani poskusile prek njih, ampak ni nič uspelo, ker nisva včlanjeni. Sem pa glede že po internetu kakšne bol poceni karte, pa so vse nad 200€, to se mi pa vseeno malo preveč zdi :) Turistične agencije pa še nisem nič gledala, hvala za nasvet! :D Forza juve!
2013 03 19
A seveda nas je več Bianconerov :)) Aja to pa nisem vedla, da tok komplicirajo. Ja, turistične agencije tut ponujajo, če ne pa mal poglej po forumih, kjer se piše o odhodih na tekmo :)
2013 03 19