Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Objave, novosti, komentarji moderatorja /

Negativni odzivi uporabnice "sladanaxy"

Pozdravljene V kolikor ste prejele neupravičene in žaljive odzive od uporabnice "sladanaxy", bi prosila da se pofočkate v komentarje, da se vam odstranijo. Lp, AdminMB
2014 02 17
Pa negativni odzivi uporabnice vougegirl dejte tudi njo zbrisat ker je vecinam punc dala negativne odzive brez veze.. imam dokaze ! ona je blokirana zakaj pa njeni odzivi niso zbrisani???
2014 02 17
Uporabnico "Vougegirl" sem izbrisala tako kot "Saladanaxy", v kolikor se najdejo take uporabnice mi pustite tu spodaj sporočila in povezave do negativnega odziva. Kolina tebi sem odziv že odstranila.
2014 02 17
dala mi je 2 odziva :(
2014 02 17
Tudi meni je pustila neka punca negativni odziv in en nevtralen in sploh nisva sodelovali ali je to možno tudi ostraniti? :)
2014 02 17
Veliko punc daje drugim odzive za brezveze,to sem prebrala ze v dostih odzivih ko sem čekirala profile. Iz same zlobe delajo to nekatere. Katastrofa,res. :)
2014 02 17
Meni ga je pustila.. neodraslo
2014 02 17
tusi uporabnica špangica1 je med njimi,ki se je sama zbrisala in se vpisala pod drugim imenom,in pred tem je nategnila ogromno strank
2014 02 20
Mene je "nategnila" Janja4321, Tolmin. Plačala sem jakno, je nisem dobila, sedaj se pa ne odziva na maile. Kaj lahko storim?
2014 02 20
Kraljična, glede teh "nategovanj" je težko kaj storiti. Lahko zadevo preprosto pozabiš, ali pa, če imaš dovolj poguma (podatke menda že imaš), ji pošlješ pismo na domači naslov ter ji poveš da si nad njenim obnašanjem razočarana. Sama verjamem da bi ravnala nekako v takem smislu, sploh če bi šlo za večje vsote denarja. Drugače pa blokirat uporabnico in drugim odsvetovati sodelovanje z njo. Kaj druga je žal težko storiti.
2014 03 05
Pozdravljena. Lahko pa greš z potrdilom,(če si ji seveda na račun nakazala denar)na policijo in jo prijaviš za goljufijo. Tako se je meni zgodilo z uporabnico (mateja12),paketa še do danes nisem dobila in ker je blokirana,ji niti več sporočila ne morem poslat....zato ji bom pisno poslala preko pošte in če se ne odzove jo bom prijavila na policijo,pa če je potrebno jo dala v medije,ker imam podatke,pa naj ima sramoto v svojem kraju,da bodo vedeli,da je prevarantka. Lp
2014 03 07
Sem dobila negativni odziv od uporabnice afnica, čisto brezveze!!
2014 03 07
Tudi jaz sem dobila negativni odziv od ene punce že dolgo nazaj čist za brezveze ! Ker sma delali menjavo pa mi je poslala čisto sprane in res fejst potrgane stvari ( in to 2x !! ), jaz pa njej nove stvari kot iz trgovine, PA ŠE GRDO SE JE OBNAŠALA, sem ji upravičeno dala negativni odziv, ona pa ga je takoj meni nazaj dala in napisala: " no če ga daš ti meni, ga dam jas tebi nazaj" MISLIM HALO !!??
2014 03 21
živjo jst pa vam sporočam da sem nakazala eni uporabnici denar za neko srajčko a žal že 10-14 dni je že pa ne sluha ne duha..... sm ji poslala sms in mi je odgovorila z drugega imena se pravi da ima 2 butika.....se je nrdila da je pozabla in rekla da bo takoj jutri-ta jutri je že 5. dan kaj lahko nrdim nč ....pod nosom se obrišem.....groza...vs manj zahajam tu gor ker res nimam sreče....malo kupujem a bom še manj......dekleta sem pa vesela že same menjave...potrebujem večjo št. k sm se zredila a žal finančno res si ne morem privoščit...tako da bom zelo vesela če mi katera pošlje ponudbo za menjavo....da nism vedno jst tista ki iščem...hvala
2014 03 30