Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

kaj se dogaja?

Res ne vem,če sem edina,ki me moti,da punce ne puščajo odzivov? Saj ni tako težko napisat stavek ali dva... Paketke so prejele,nekatere se sploh ne odzovejo,da bi potrdile prejet paketek. Ali pa napišejo,da so zadovoljne v sporočilo. Kaj je resnično potrebno 10x prositi? Kaj naredite v takem primeru? Zadnja dva tedna opazam zmeraj več neresnih in nepoštenih.
2014 03 24
Ogromno je novih uporabnic, ki še sploh ne vejo kako moj butik funkcionira, zato je potrebno 2x prositi da se javijo ko izdelek prejmejo oz. da pustijo odziv.. Sej se bodo naučile kako in kaj =)
2014 03 24
Se strinjam... Kupim, plačam po ceni, ki jo je postavila in nisem vredna niti odziva?? Moram prosjačit in nič... Mislim... Da o neresnih in nepoštenih niti ne govorim... Sej so tudi face, pa lepe stvari, vendar vedno manj in vedno več takih, ki želijo samo zaslužit brez dela [:Žalosten]
2014 03 24
Se strinjam tudi jaz.. Najbolj me razzalosti sploh pri kaksnih menjavah da bom pustila pozitiven odziv ona pa mi odgovori hvala. Ceprav ji je artikel vsec in je zadovoljna.. Ali pa punca za katero sem narocala prek ebaya in sem se res potrudla da sem ji nasla najcenejso varjanto, zase mi je ostalo 20 centov ker je pac nakazala okroglo stevilo, in mi res ni blo problema niti ko me je drugic prosla za se en artikel, ki sem ji ga tudi narocla.. Ampak odziva od nje nikakor..
2014 03 24
tiste ko so nove,se vidi po odzivih.taka ki ima preko 30,50,...odzivov,pa nikakor ni nova. nove punce ponavadi vprašajo kaj je to in v čem je finta odzivov.sem vsem bolj novim to povedala kako in kaj je z odzivi....in potem pri dobeni od novih ni bil problem. :)))) ali pa se dogovoriš za menjavo...v opisu imaš napisano vse o izdelki,pod rubriko o meni ,da lahko rečejo za dodatne informacije,ker prodanega oz menjanega artikla ne vzamem nazaj....nato pošlješ izdelke plus darilo,njenega paketka (menjave) od nikoder.... nato mi čez par dni odgovori,da ji ni nič prav in da bo darilo zadržala ostalo mi pa pošlje nazaj... ???wtf??? da dobiš izdelek čist znucan,umazan,da umazanija sploh ven ne gre,ti pa pošlješ skoraj čisto nove stvari za menjavo,pol pa ti napiše,da je dobila strgano oz da ji ni všeč najprej,potem pa da ima tako veliko luknjo,da se ne da nosit, a artikel sem imela oblečen 1x za tri urce,ker se je šlo za elegantno krilo,ki sem ga imela za posebno priložnost.
2014 03 24
Vec ko da pustis negativen odziv tak ne mores.. Na zalost so tukaj gor nekatere res ne fer..
2014 03 24