Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Drugo /

Naročanje prek internetnih trgovin /

pomoč prossim

Punce sama odpiram spletno trgovino in sicer prodajala bom mal drazje torbice tam do 100 eur pa kake dodatke in zdaj me zanima naslednje a ve date za torbico usnjeno se Ali dosti kupujete preko spleta? Hvala za odgovore
2014 11 26
Iskreno dvomim, da je to neka dobra tržna niša glede na to po kakih cenah danes že dobiš brande v outletih na spletu. Razen če boš prodajala replike kot da so original, drugače iskreno ne vidim, da lahko s tem zaslužiš, kar ti pa zelo odsvetujem. Srečno.
2014 11 26
Spletnih trgovin s torbicami je pa toliko, da ne vem, če jim boš lahko konkurenčna. In še se dobi lepe torbice za zelo poceni. Glede usnjenih torbic...jaz osebno ne kupujem izdelkov iz pravega usnja. Vseeno pa veliko sreče :)
2014 11 26
Moje mnenje je, da ženske, ki dajajo povdarek na usnjene torbice so starejše in ne kupujejo toliko po internetu kot me. Tudi sama nisem še nikoli kupila nič za oblečt na kaki slo spletni strani…edino če vložiš vraga od reklame. Srečno vseeno:)
2014 11 26
preko interneta kupim torbico za max 30€, mora biti res vražje lepa da dam kakšnih 10e več.. ker kot je Naturella rekla, starejše punce oz gospe kupujejo usnjene torbice ker vedno da so kvalitetne in da bodo mele eno torbico kar nekaj časa, mlajše pa pač ponavadi raje kupujejo cenejše torbice pa mogoče majo dve, tri. pa tudi kar hitro stil spreminjajo in skladno s tem torbice, zato si ponavadi ne privoščijo nič dražjega, pa čeprav je kvalitetno. srečno! [:nasmeh]
2014 11 26
Meni so usnjene torbice zelo všeč, ampak, ker imam omejen budget ne dam nikoli več za torbico kot 40eur. To je res max.
2014 11 26