Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Kmalu nove spremembe. Več informacij najdete tukaj.

Kmalu nove spremembe. Več informacij najdete tukaj.

Domov FAQ

Spoštovani uporabniki Mojegabutika,

nenehno si prizadevamo za izboljšanje spletne strani!

Do sedaj ste pod izdelki našli razne oznake, ki jih bo po novem nadomestila popolnoma izboljšana kategorija - “ohranjenost”. Kot uporabniki boste lahko sami označili (ali preverili pri drugih ponudnikih), v kakšnem stanju je ohranjen izdelek (nov z etiketo, nov brez etikete, zelo dobro ohranjen, zadovoljivo ohranjen...).

Vendar brez skrbi! Izdelke boste še vedno lahko iskale pod spustnim brskalnikom, kjer jih bo mogoče filtrirati po barvah ali številkah. Hkrati spreminjamo tudi razpored menija, da bo vaša izkušnja na MojemButik kar se da udobna.

Našo spletno stran smo tudi dopolnili z najbolj zaželjeno kategorijo - “izdelki za dom”.Ta se bo pridružila ostalim glavnim kategorijam kot so “ženske, moški, otroci in hišni ljubljenčki”.Verjamemo, da vam bo všeč!

Z vsemi navedenimi spremembami in novostmi je popolnoma jasno, da vam omogočimo tudi razširjeno izkušnjo VIP promocij! Pripravlja se popolnoma nov svet možnosti za pridobivanje dodatne pozornosti in prometa v vaših butikih!

Zaradi vseh sprememb se bodo spremenila tudi nekatera pravila. Za vse posodobitve lahko preverite naš nov “FAQ”!

Če imate kakšna vprašanja lahko kontaktirate naše administratorje ali nam pišete na naš email za pomoč. [email protected]