Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Nega telesa, lepota, kozmetika /

Makeup Revolution kozmetika - mnjenje?

Živjo punce. Potrebujem vaše mnenje glede te kozmetike, ki jo prodajajo na Ličila.si. Nameravam si kupiti večjo zalogo kozmetike od šmink, senčil za oči, čopičev itd. Malo sem pobrskala in vidim, da imajo vse to. Zdaj me pa samo zanima kakšna je kvaliteta, glede na to da cena ni ravno visoka? Priporočate? :)
2015 11 27
No jaaa.. Jaz bom povedala svoje izkusnje s to znamko.. sencke so lepe, barve top ampak obstojnost je slaba tako da je potrebno obvezno nanesti spodaj primer.. maskare so zanic, jaz sem narocila skoraj vse in nobena ni bila vredu. Sem dala par slojev maskare in je izgledalo kot da sem nanesla samo 1 sloj.. Katastrofa vglavnem.. imam pa skoraj vse odtenke sminkic (razen tistih crazy barv hehe ;)) no sminke so pa lahko recem da naravnost cudovite - obstojnost in pigmentacija.. TOP! :)
2015 11 27
Aja pa blushi so tudi okej :P
2015 11 27
Jaz sem imela njihovo the one foundation, ki mi je bila katastrofa. Redka ful, skratka sem jo uporabila parkrat samo z namenom mešanja k pretemnim podlagam. Imam pa eno maskaro, pa mi niti ni tako napačna, mislim da je the amazing curl al nekaj takšnega :P Je pa res, da jo uporabljam v kombinaciji z drugo maskaro, ampak vseeno daje lep volumen. Je pa res da je pri maskarah čisto odvisno kakšne trepalnice ima posameznica ;)
2015 11 27
Najlepša hvala za nasvete! Odločila sem se da poskusim s paletko senčil, s setom čopičev in mat šminkami :) pa da vidimo kako se bo obneslo :D
2015 11 28