Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Dragi uporabniki,

ekipa spletnega mesta MojButik je v sodelovanju s paketnim distributerjem, družbo GLS, za vas pripravila darilo presenečenja!
Predstavljamo vam najsodobnejši in izjemno praktičen način pošiljanja vašega paketa MojButik iz udobja vašega doma. Uporabite preprosto, udobno in sledljivo dostavo paketov s kodo iz portala MojButik in pridobite najugodnejše cene GLS dostave za vse velikosti paketov.
MojButik in GLS nudita 10% popust, če vaš "mojbutik paket" pošljete preko naše storitvene spletne strani www.posljipaket.si
Za popust uporabite promocijsko kodo:
MOJBUTIK
Pošlji paket
GLS je vrhunski ponudnik paketnih storitev in je na trgu prisoten že več kot 20 let. Zanesljiva dostava paketov nikakor ni rezervirana le za naročila velikih podjetij, enako kakovostno storitev si zaslužijo tudi vsi pošiljatelji, ki storitve uporabljajo le občasno.

Bi želeli poslati vaš izdelek iz strani mojbutik.si?

V samo treh preprostih korakih lahko naročite dvig in dostavo paketa iz katere koli naprave in iz domačega fotelja, izberete pa lahko tudi dostavo na GLS Paketomat, kar bo še znižalo ceno vašega pošiljanja.
Ali ste vedeli, da imamo tudi plačilno rešitev za kupljeno blago na mojbutik.si? Omogočamo vam, da paket pošljete brez tveganja, saj prejemnik plača kupnino ob izročitvi paketa, GLS pa nakaže znesek, ki ste ga zabeležili v postopku naročanja paketa na vaš bančni račun.

Katere podatke potrebujete?

Za naročilo potrebujete podatke pošiljatelja in podatke prejemnika, embalažo in meter za merjenje embalaže ali dober občutek za centimetre.
V kolikor nimate možnosti tiskanja naslovne etikete za embalažo, lahko slednjo natisnejo tudi pri GLS-u (za doplačilo).
Če imate kakršnokoli vprašanje o storitvi Pošlji paket, vas zanima več podrobnosti o storitvi ali pa preprosto želite z nami deliti vaše mnenje, se nam pridružite na forumu
ali nam pišite na [email protected]

Vabimo vas, da izkoristite promocijsko kodo za popust in dodatno prihranite!

Mojbutik in GLS nudita 10% popust, če pošljete vaš "mojbutik paket" preko naše nove spletne strani www.posljipaket.si !https://www.posljipaket.si/!!
Za aktiviranje popusta uporabite promocijsko kodo:
MOJBUTIK