Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Vsakdan /

Dom /

imate pa ene res probleme..

Pozdravljene punce.. Zakaj se vsaj enkrat ne brigate zase? Ne pišem za vse, ampak za posameznice, ki se bodo v tem postu že same našle.. Vse vemo, da je velik naval na te MARMELADICE, ampak če se najdemo punce, ki jih imamo več in smo pač tudi me enkrat želele malo zaslužiti pa že vsako dnevno dobivamo sporočila, kaj si mislimo, da imamo takšne cene.. cene po 14€ .. a ve, ki to pišete pa kupite kopalke za 7€ na ebay.u ali aliju in jih tukaj prodajate za 30 .. A to pa ni nabita cena? Mene ne zanima za koliko katera kaj proda, kar kupi na aliju ali kjerkoli drugje in še nobeni nisem pisala.. Ja kaj si pa misliš da imaš take cene če tam stane 1/4 cene... Prvo kot prvo ne moremo obsodit punc, da so kupile za 5€ če so mogoče kupile stvar pri nas na kaki oderuški spletni strani za ceno 30€.. valda, da naprej tudi prodajo za ceno.. AMPAK PRIZNAJTE, VEČINA KUPI NA EBAY-U IN ALIJU IN PRODAJA ZA TU NEKAJ KRAT VEČJO CENO.!!! Prosim pa vseeno nehajte se mešati v vsako, poslujte in kupujte kaj želite, če vam cena ni všeč, zaprite oglas in to je to.. Iščite dalje cenejšo varijanto.!!! DRUGAČE PA PRIDITE V MOJ BUTIK, CENE PO DOGOVORU.!!! [:ljubek] PA LEP DAN ŠE NAPREJ.!!! [:poljubcek]
2015 07 28
se strinjam jaz se ne vmešavam, če vam paše prodajati za to ceno in se najde kakšna ki neve da je v večini trgovin nova zaloga in da lahko za 10 eur kupi na afroditini spletni strani se splača nabit ceno [:smeh] jaz sem svojo na hrvaškem kupila sicer sem tudi dala malo več ampak sem jo nujno potrebovala :)
2015 07 28
pošteno povedano !
2015 07 28
Jaz imam dve, eno še celo.. eno sem pa dala tašči zdaj ko je na morje šla.. drugo bom pa prišparala za svoje morje in tako se tu tudi konča. Veliko punc je imelo zanimanje ampak nebom prodala, da ne bodo imele ene punce probleme.. nebom zaradi teh par evrov bogata niti siromašna.. Imam koliko rabim in to je to.!!! Vsaki se znajde po svoje.. Jaz sem zdaj dala pod prodano, ker se mi ne da ubadati z dekleti, ki imajo probleme z vsako .. svojih pa ne vidijo.!!!
2015 07 28
meni grejo vse tiste ki prodajajo po dražji ceni v nos [:jezik] sploh pa da naroči 30 kom kopalk po par€ in potem prodajajo po 10€
2015 07 28
Ja tako pač je :) vsak ima svoje mišljenje, vedno bo tako .. Ne ozirite se na druge in kaj vam pravijo, pač če se bo katera našla za nakup naj kupi.
2015 07 28
V tuš drogeriji sem jih včeraj vsaj 6 videla (marmelade od afrodite) po normalni ceni seveda [:nasmeh]
2015 07 28