Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

Res ne razumem takih punc :(

Zadnje čase imam sicer malo več časa, dokler sem še na porodniški in bi si rada malo uredila garderobo, spraznila nepotrebne stvari ven, in jim najdla nove lastnice, saj so stvari zelo lepe, ohranjene in nove. Škoda mi je to vržt v eno škatlo in nikoli več pogledat. Glede cen sem se ful pripravljena pogajati, naredim rezervacije, če je potrebno, dam podatke in počakam, ne težim da mora bit vse v enem dnevu narejeno... Pa vseeno se potem najdejo punce, ki hočejo na silo rezervirati izdelek, zbijejo ceno totalno, potem pa jim pišem, če še velja rezervacija, v primeru, če mi še katera punca piše in mi taka nazaj v eni besedi napiše samo NE. Ali pa SPLOH ne odpiše. S tem samo zgubljam kupke... Najhuje pa mi je, ko se vse dogovorimo, označim izdelek kot prodan, in pustim moje podatke, s TRR-jem vred. In se punca ne oglasi več, prijavljena pa non stop. Pa ne puščam negativnih odzivov, ampak zdaj sem bila pa v parih dneh tok razočarana... [:zalosten] Res se probam prilagodit, da sva zadovoljni obe, ene pa takole.... A ve dajete takim puncam negativne odzive?
2015 10 14
ja, ker se norce delajo
2015 10 14
Meni se isto dogaja..in ne, ne dajem negativnih odzivov. Zakaj? Ne vem.. [:zafurstriran]
2015 10 14
Jaz sem ravno zaradi tega ukinila rezervacije oz. so možne samo za 4 dni. Če punca ni odzivna ko bi bilo potrebno izmenjati podatke za plačilo izdelka, ji enostavno napišem, da gre izdelek nazaj v prodajo in je to to. Enostavno se ne splača sekirati, ker lahko živce zgubiš zraven pri nekaterih.
2015 10 14
ja, nekatere dajejo negativne odzive...jaz zaenkrat ne, čeprav je ogromno takih, ki bi si zaslužile, verjetno me je strah, da mi ga potem vrne za brezveze. mogoče sem pa rekla, da bi si beležila neresne uporabnice pa naslednjič ne poslujem z njimi. mene pa moti tudi, da imajo milijon in eno vprašanje o izdelku in če takoj ne odgovorim, mi pošiljajo neke vprašaje...na koncu pa od njih ni več odgovora. saj kakšne že takoj spregledam, da ne bo nič, ampak sem vseeno ustrežljiva pa na vse odgovorim, zgubim pa veliko nepotrebnega časa :-((
2015 10 14
Ja, saj mene je tudi malo strah vrnitve slabega odziva, ker vidim pri drugih puncah, da jim take 'kure' vračajo negativne odzive samo iz žlehtnobe. Mi je pa res neumno, da toliko energije vložim v vse možne dodatne fotke, mere, odpisujem stokrat, hodim 4x/teden na pošto, če je treba, nazaj pa takole....
2015 10 14
Mah meni se je to že tokrat zgodilo, da si že zapomnem katero so to .. ponavadi ene in iste in jim niti ne odpisem.. rezervacije za cel mesec potem pa ne duha ne sluha .. pustim negativen odziv pa me prav briga ce mi ga vrne.. jaz vedno poglem odzive in vedno preberem negativne, ker so nekateri res brezvezni odzivi ki so jih punce pustile iz zlehtnobe..
2015 10 14
Ne puščam negativni zato, včasih nevtralnega dam...
2015 10 14