Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

Kolekcije - a to sploh dela??

Nisem še dolgo na tej strani tako, da mogoče je to ostalim jasno, meni pa ne... :) Poskusila sem narediti dve kolekciji pa sploh nista objavljeni. Ko oddam kolekcijo se nič ne zgodi, nobenega obvestila (npr. admin bo pregledal kar ste oddali) ali kaj podobnega. Nikjer se ne pojavi. Po 1 mesecu še vedno kolekcije od nikoder. Se pa pojavijo nove (zelo redko sicer), ki so po datumu oddane za mojo. Izdelki, ki jih dodam v kolekcijo imajo označeno, da so del neke kolekcije, ko klikneš te pelje na kolekcije ampak na prazno podstran. Ne vem, ali kršim kakšna pravila, ali to preprosto ne dela? :D Ve katera kako je s tem?
2016 04 13
Hvala za odgovor. Potem je to kar sem predvidevala: ne deluje, oz. mogoče samo v redkih primerih deluje. :)
2016 04 13
JA, TREBA ADMINKI PISAT, MENE TO TUDI ZELO MOTI!
2017 02 25
Jaz sem že enkrat pisala glede tega. Mogoče še katera druga piše, če bo potem kaj več učinka. :") Sem se že večkrat vprašala ali kršim pravila ali pa nekomu moje dodane kolekcije niso všeč ali pa kaj ne deluje prav. :D Škoda, ker se mi zdi zanimiv 'feature' strani ampak, če ne deluje je potem je pa kar neki, da so med zadnjimi kolekcijami poletne oblekice, ki trenutno niso ravno aktualne.
2017 11 13
Trenutno moram rečt, da sem obupala nad kolekcijami. Dodala sem že precej kolekcij, ki se sploh niso nikoli pojavile. Pa, da bi vsaj rekli, da pač to ne deluje v redu, ali pa da totalno napačne kolekcije sestavljam al neki. Da se pa trudiš, dodajaš, se nikoli ne pojavijo, pa še nobene obrazložitve ne dobiš. To je pa mal bedno, no...
2017 12 06