Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Šport in prehrana /

B-kompleks

Zanima me ali katera jemlje te tablete? So kakšni rezultati na koži, nohtih, laseh? Ter ali res redijo? :)
2014 02 19
Jaz jih jemljem. Ampak žal prekratki čas ponavadi, da bi opazila spremembe. V stvari, ki redijo same po sebi ne verjamem. :) Vse je le v glavi. Jaz se zredim samo če preveč jem in nikoli od takih tablet. Drugače pa tudi mene zanimajo rezultati o stvareh, ki izboljšajo kožo, nohte lase....
2014 02 19
Aha, no poročaj rezultate :) drugače pa pomaga tudi neoluščen proso, 2 do 3 žlici na dan, lahko zmešaš v jogurt ali pa z medom. Jaz sem sicer jemala kalčke prosoja prb. 3 mesece in sem opazila da mi lasje bolj rastejo in nohti so bili bolj zdravi in močni...tako da poskusi še to, je pa res treba biti vztrajen ker ni najbolj okusno :)
2014 02 19
Bom mogoče probala to neoluščeno proso. Sem brala in se sliši dobro :) Kupiš neoluščeno in ga doma zmelješ? Mogoče veš kako se uporablja...ker piše miljon različnih stvari. Za B-kompleks pa najbolje da si kje kaj prebereš ker ga najverjetneje ne bom več dolgo uporabljala. Na mojo kožo namreč vplivajo tudi ostali življenski dejavniki in ne bi prepoznala sprememb zaradi b-kompleksa. :)
2014 02 19
Jaz sem najprej kupila neoluščeni in ga z kavnim mlinčkom zmlela ter ga jedla vsak dan 2 do 3 žličke zmešanega v navadni ali sadni jogurt. Potem pa mi je prodajalka v trgovini Biotopic svetovala kalčke prosoja, ki jih je sama jemala na isti način in pravi, da je veliko bolje kot navaden proso. No te sem potem jemala malo manj kot 3 mesece in res opazila izboljšanje na laseh in nohtih. Cena flaške pa stane okoli 3,50€ in jo lahko imaš skoraj 1 mesec. Pa še za mnogo drugih stvari je proso dober, zato se splača probati, škoditi že ne more :)
2014 02 20
Js sem ene pol leta jedla b-kompleks. In sem se res dobr pocutla. Sm mela velik energije pa nism bla tko zivcna. Drugac glede las pa koze ne morm nc rect, ker s tem nisem nikol mela nekih blaznih tezav. Redijo pa zagotovo ne. Zdej ne jem vec b-kompleksa, ampak sem zamenjala z beta glukanom. Vsaj zdele za cez zimo. Za odpornost.
2014 03 16
Jaz glede energije nisem nič opazila. Oz se mi zdi da ne analiziram učinkov teh stvari. Ko si prenehala jemati b-kompleks si opazila mogoče da imaš manj energije? Ali kako veš da ti je bil nivo energije glih zaradi b kompleksa višji? :)
2014 03 17