Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se
Domov FAQ Varnost Kaj pomeni "uporabnik je blokiran"?

Kaj pomeni "uporabnik je blokiran"?

Če se na profilu uporabnika pojavlja tak tekst, pomeni, da se uporabnik ni obnašal primerno in je kršil pravila internetne strani (Uporabljal »sposojene« fotografije, ni pošiljal artiklov kupcu, se neprimerno izražal ipd.) Takšnim uporabnikom preprečimo aktivnost na internetni strani. Ne morejo nalagati novih artiklov in puščati odzivov, vendar lahko še vedno odgovarjajo na svoja sporočila, če nekaterih nakupov ali izmenjav še niso dokončno opravili.