Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Ideje /

pošiljanje predhodnega denarja.

Punce katere prodajate, punce katere kupujemo. Ali ne bi bilo lažje če se punce tukaj gor dogovorimo da pošiljanje paketa pred predhodnega denarja ni možnega. saj vidimo da če denar pošlješ po povzetju da te lahko zajeb.... na tisoč in en način. sploh nevem zakaj še poslujete po povzetju. meni se to zdi nesmiselno. sama če želim kupiti kakšno stvar mi ni problem nakazati ali poslati denarja. zakaj bi bil potem problem drugi punci poslati vnaprej denarja če hoče eno stvar res kupiti. če ne drugega saj lahko potem to stvar prodaš naprej. no ja spet recimo da kupiš za 15 bodi fer in daj to stvar npr 15 z poštnino vred :)
2013 04 05
Jaz vedno puncam rečem, da ko dobim denar paket pošljem in to je to.. In tudi, ko jaz kupim, prvo pošljem denar nato pa pričakujem paket ;) Drugače pri meni ne gre ;) Bi mogle kar vse punce tko delat ja, se strinjam =)
2013 04 05
mislim potem maš pa pouhn objav da ni prevzela paketa pa nevem kaj. tud če ga ni prevzela si ti na bolšm ona na slbšem če ti plača vnaprej.:) če ti prekine nakup pa si misliš ko te ... pa prodaš kakšni drugi :)
2013 04 05
tako je najbolj pametno, saj je tudi v realnem svetu tako...velikokrat dobim sporočilo, da katera želi kaj kupiti in mi napiše pošlji na ta pa ta naslov...pa napišem pošiljam po prejemu plačila in odgovora več ni...Kot, da sem rekla ne vem kaj [:sokiran]
2013 04 05
enostavno sej tud u trgovini moreš prvo plačati pa potem lahklo uzameš :) to pa ja je le spletna stran ki je podobna trgovanju :)
2013 04 05
se popolnoma strinjam zato res ne razumem zakaj se ene obnašajo kot, da si zahteval neko čudo [:jezen]
2013 04 05
Se tudi jaz strinjam. Tudi jaz ko omenim da ne pošiljam po povzetju, čudežno izginejo brez besed. Se res ne sekiram zaradi tega.
2013 04 05