Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Ljubezen, družina, otroci, psihologija /

Psihologija /

Tako kot moja predhodnica, bi jaz tudi umrla! :(

Punce, kaj storite, če se vam zalomi po celi črti? Vam nič ne gre.. Čeprav se trudite..na koncu pa se lahko še samo vsedete v nek kot, objamete kolena in si želite, da se nikoli ne bi rodile, v potoku solza. Je kakšen zastonj psiholog, ker si se tega ne morem privoscit!
2014 11 19
psihoterapevt je plačjiv, medtem ko je psiholog zastonj. vsak ZD ga ima, ali pa prosiš svojo osebno zdravnico za napotnico za bolnišničega.
2014 11 19
Ti čisto verjamem, kako ti je, ker tudi sama sem že šla skozi to. Najboljše je, da si prvo piščeš nekega zaupnika/zaupnico, ki mu/ji boš zaupala svoje težave - nekdo, ki bo vreden tega in nekdo, ki te res ne bo izdal in ne boš dobila noža v hrbet (kot sem ga jaz) in nekdo, ki je sposoben prisluhniti težavam in jih tudi reševati oziroma dati primeren nasvet. On ti bo verjetno najbolje svetoval kaj in kako naprej. Ti pa svetujem, da si pišeš dnevnik in vanj pišeš svoje občutke, meni je to pomagalo oziroma mi pomaga. Pa veliko sreče & upam, da se ti bo življenje obrnilo na lepše in da se boš že kmalu lahko nasmejala, drži se!
2014 11 19
Živjo, študiram psihologijo, če želiš, mi lahko pišeš in se malo pogovarjava o tem, mogoče ti bo lažje ker se ne vidiva/ne poznava, kot če bi tole kar povedala prijateljici, če ne upaš. [:nasmeh]
2015 01 02
punce kakšne težave imate? [:zalosten]
2015 02 20
Oh ja, bila sem že nekajkrat v takšni sizuaciji in ni prav nič prijetno. Sem se pa naučila, da v takšni situaciji je najboljše ne narediti ničesar.Se umiriti in dan ali dva pošitka.Potem pa z malimi koraki naprej....seveda je pa tudi odvisno za kakšno situacijo gre. Če želiš pogovor ali katerakoli druga, sem na razpolago.
2015 07 31