Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Drugo /

Pogovori /

Avtomatsko generirana zasebna sporočila

Zadnje čase se mi vedno večkrat dogaja, da od uporabnic prejemam avtomatsko generirana zasebna sporočila. Govorim o sporočilih, kjer samo kliknete na gumb "Želim si", potem pa še na gumb "Pošlji", brez kakršnega koli osebnega sporočila ali vprašanja (recimo: "Je izdelek še na voljo?", "Želela bi ga kupiti.", "Morda menjaš?", "Mi lahko izdelek rezerviraš za 1 dan?",...). Seveda potem jaz vložim svoj trud in čas, da povprašam, ali vas zanima nakup ali menjava, dodatno opišem izdelek, si ogledam vaše izdelke in podobno, nato pa v 90 % primerov ne dobim nobenega povratnega odziva več. Dogaja se mi celo, da nazaj dobim sporočila v smislu, da uporabnice izdelek sploh ne zanima, kot da sem jaz tista, ki ji ga vsiljujem. Ne vem, zakaj to počnete, ampak za izdelke, ki so vam samo zanimivi, obstaja gumb "Všeč mi je" in to je to. Ker sem porabila že precej svojega časa za prazen nič, kar me seveda spravlja v slabo voljo, sem se odločila, da na takšna neresna sporočila enostavno ne bom več odgovarjala. Vse resne članice ste še naprej lepo vabljene v moj butik, ampak z ostalimi, ki se vam ne da sporočiti niti osnovnih stvari, ne želim več zapravljati časa. Prosim za razumevanje.
2014 11 24
Pozdravljena, zdi se mi, da uporabnice zamenjujejo gumb "želim si" s tistim "všečkom" na Facebooku. To priložnost bi rada izkoristila, da opozorim tudi ostale uporabnice, da gumb ni namenjen temu, vendar sporočanju prodajalcu, da želite o njihovem izdelku vedeti več. V kolikor želite samo všečkati izdelek ga dodajte med svojo ožjo izbiro z gumbom "dodaj med priljubljene" Hvala "kvačka", ker si odprla to temo in upam, da bo takšnim primerov čim manj [:jezik] Lp, AdminMB
2014 11 24
Bravo "kvačka" in seveda hvala Admin MB za odziv- tale tema je zadetek v POLNO [:rezoc] Neprestano se to dogaja tudi meni [:jezen] Totalna izguba časa za odgovarjanje na takšna sporočila, ker uporabnica nato ne odgovarja!!! In tudi to me neznansko jezi, da se zanimajo za artikel, po dolgem in počez se razpisuješ in trudiš čimbolj dodatno opisati in razložiti, daš celo osebne podatke, potem pa NE DUHA NE SLUHA!!!! [:zafurstriran] Neresnost in nesramnost na višku!!!!
2014 11 24
Tudi meni se to dogaja! Zelo nadležno.
2014 12 30
Ista zgodba pri meni, povečini ne odpišejo...
2015 01 14
Pri meni isto, mi gre že res na živce.
2015 01 15