Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Prosti čas in hobiji /

Filmi, knjige, glasba /

knjige, ki jih beremo oz. smo jih prebrale - debata (skupna tema)

Kaj berete trenutno? Katere knjige nam priporočate? Katere so tiste knjige, ki so vam spremenile življenje? [:nasmeh] Trenutno berem knjigo Ženske, ki tečejo z volkovi - Clarissa Pinkola Estes. Knjiga je odlična - priporočam, sem mnenja da bi jo morala prebrala vsaka ženska.
2015 01 07
Jaz zdaj berem zgodovinski roman avtorice Margaret George, naslov Mary Called Magdalene. Sigurno zelo priporočam, seveda če ste dovolj na "ti" z angleščino, da se je lotite :)
2015 01 07
Suprr, ful dobra tema :) George Orwell - 1984 vedno znova na sporedu :)
2015 01 07
Pikettyja mam tut na seznamu, kako se ti dopade? :)
2015 01 07
Js sm pa na menjavi dobila knjigico HEIDI..kok luštna stvarca...podoživlam otroštvo [:ljubek] Knjiga, ki je zaznamovala moje preteklo leto in moje življenje nasploh pa je: ČUSTVENI VAMPIRJI (kako se zaščititi pred ljudmi, ki vas povsem izupijejo). [:nasmeh]
2015 01 08
O teh čustvenih vampirjih sem ujela delček oddaje na TV-ju pred časom :) Drugače pa priporočam za tiste, ki jih zanima duhovna in osebnostna rast: * Pogovori z Bogom 1,2 in 3 (nima nobene zveze z religijo) * Sai Baba govori Zahodu in svetu Ko sem bila down, mi je pa pomagala knjiga od Nicka Vujičića - Življenje brez omejitev. Spodbudila me je narediti par najboljših korakov v življenju. Je pa za moje pojme preveč religije notri, tko da bi to znalo morda koga zmotit...
2015 01 08
Pogovori z bogom so top, sai baba tudi, mislim da sem brala tisto - govori o ljubezni. Piketty je meni blizu, ampak po tem kar vem še preden sem prebrala, zato sem ti tudi zlowdala pdf, sem pa šele začela - javim :)
2015 01 08
No zanimivo, dej javi :) Glede na to, da te zanimajo taksne ekonomsko socialne teme, ti priporocam Atlas shrugged avtorice Ayn Rand s povsem drugacnega stalisca :)
2015 01 08
Hvala :) Zdaj jih imam že toliko v vrsti, da nujno rabim en teden na plaži
2015 01 08
Ja ceprav tele knjige, ki so moji predlogi so bolj za zimsko dezeven dan pod deko, ker so tok tezke :D no tale atlas shrugged sigurno priporocam, vsebuje temeljne ideje libertarijancev, zelo ostrih nasprotnikov drzavne regulacije, neke ideje, s katerimi se nas prostor ni nikoli soocil. Zanimivo no :) solosolei, ti kar deli svoj seznam, js sm vedno na lovu za takimi tematikami :)
2015 01 09
Hvala za priporocilo, Maggie mi je top, zagotovo preberm :)
2015 01 09