Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Ideje /

Čudni "prodajalci" tu gor

Že od parih punc sem hotela kaj kupiti pa enostavno ignorirajo sporočila, stvari imajo pa še vedno gor in še vedno po enem letu niso prodane...ČUDI me da imajo pozitivne feedbacke, še vedno! Ena izmed takih je uporabnica "grečrni" ki ima v oglasu majice Bebe, ko pa jo kontaktiraš za nakup kaj drugega takoj odgovori, ko pa omeniš majico Bebe ki jo ima v oglasu se ne javi več, tudi po 10 sporočilih ne. Artikel pa seveda še ni prodan. Naslednja je uporabnica "tanika", ki prodaja majico z rožicami za 7 EUR in ignorira sporočila z več profilov, saj sva ji pisale tako jaz kot moja prijateljica in sploh ne odgovori. Tretja je "LucijaD", ki prodaja plašč ki sem ga sila želela kupiti saj sem ga rabila za eno kombinacijo pod nujno, vse sva se že zmenili, za prevzem in vse, prišla sem v BTC nje pa ni bilo od nikoder niti na telefon se ni javljala! Potem sem ji še nekajkrat pisala in ni hotela odgovoriti, na profil pa nalaga nove artikle... Punce, če nimate namena prodajat, potem napišite da samo razkazujete svojo robo. Drugega ne vem povedat kot to, da so očitno gor nekateri ljudje ki imajo naložene artikle samo da privlečejo ljudi na svoj profil da bi kupili kaj drugega.
2015 04 21
uporabnico LucijaD sem že jaz tudi kontaktirala,pa odgovora nisem prejela [:sokiran]
2015 04 21
Tudi jaz imam take neg.izkusnje z veliko uporabnicami :S tudi take so ki jim placas in ti ne posljejo artikla:S ravno sem imela izkusnjo s tako. Daj se spravite dol z mb ce niste resne in samo nategujete punce!!! [:zafurstriran]
2015 04 21
Ja res, veliko je takih uporabnic.
2015 04 21
Tudi nekateri kupci so zelo čudni, sprašujejo za artikle, npr. prosijo, če jim prodaš nekaj is kompleta, z njimi si izmenjuješ sporočila tudi po en teden, non stop nekaj sprašujejo, potem pa izginejo brez besed. Jaz nimam časa za take neumnosti!
2015 04 22
Hahah :)) Z nekaterimi dekleti ki sem jih spoznala tu gor bi z veseljem sla na kavo :) zal pa je vse vec slabih izkusenj. Primer: kupki posljes artikel, denar sem po dolgem pregovaranju in zamudi le prejela. Ker mi je bila od začetka sumljiva..na svoje stroske posljem artikel priporoceno..nakar se oglasa da artikla ni prejela in naj ji vrnem denar..posljem ji dolakazilo in se seveda vec ni oglasila..probala je :) ali pa se bolj zanimiv primer: posljem ji pajkice, ki so res bile nove..in se cez 4 meseca oglasi ces da so strgane :)) ta me je res nasmejala.. oh in se to: odgovarjas na raznorazna sporocila en teden, zahteva se slik..slikas..ceprav je ze slikano v vseh mogocih in nemogocih pozah, zahteva mere..ok das mere..se koncno dogovoriš posljes podatke...in voila...zgine kot casper :) mah do jutri bi lahko nastevala..vem da mogoce s tem zgubim resno kupko, ampak na sporocila ki so samo zelim si-link artikla in nic vec..taksnim sploh ne odg..zakaj? Zato ker je to enim na nek nacin kot bi lajkale sliko :)) malo vec resnosti ne bi skodilo..me pa bolj motijo moski ki se hodijo na butik "rajcat" in pisejo za spodnjice, modrce, cevlje ..noro! Za vse super kupke in prodajalke..ne se sekirat..hugs&kisses :) lahko nov
2015 04 22
Tega pa tudi jaz ne razumem, da prodajalke ne želijo prodati artiklov oz. ne odgovarjajo na sporočila za nakup [:sokiran] Punce, če vas pri meni kaj zanima, vedno odgovorim in z veseljem prodam stvari, ker praznim omare[:tihsmeh] Vabljene:)))
2015 04 22
Dodajam na seznam še: Bluna 123 - kontaktirala sem jo večkrat, zgodba da je v bolnici in da se mi oglasi ko pride nazaja, res sem si želela eno Champion jopo, ki jo prodaja, na koncu sem ji pustila nevtralen odziv. Punca je zatem bila vpisana in sploh ni odpisala - tega res ne morem razumet.
2015 04 22
Najboljse so tiste, ki imajo slike z ebaya in ko prosis za njeno sliko vec ne odpise [:nasmeh]
2015 04 22