Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Pomoč na strani /

nedelujoče rubrike na forumu

živjo, sem bila prepričana, da se bodo z novim zagonom admin porihtale tudi težave z rubrikami na forumu. namreč, že nekaj mesecev ne delajo vsaj tri - ideje, pogovori o uporabi strani, razprodaje. se pravi tri, ki so precej bistvene. se bo to poštimalo? sicer pa smo se že nekajkrat pogovarjale, da bi bilo dobro enkrat malo reorganizirat forum, odstraniti par zadev, ki niso bistvene in dodati tiste, ki so - npr. nujno dodati rubriko menjam (je vsekakor bolj pregledno kot imeti vse zgolj na enem linku na forumu)...zdaj ne najdem več teh linkov, ampak je bilo kar nekaj dobrih idej. se spomnite še kakšne? hvala za pozornost p.s. aja, sprotno brisanje tem in prodanih artiklov.....yes!!! jaz se tega že od začetka držim. "like to keep my place clean" :))
2014 02 17
Popolna podpora z moje strani ! :))
2014 02 17
Skozi pogovore z računalničarjem sem dobila navodila, da moram zaustaviti prekomerno objavljanje tem z začasnimi blokadami saj tudi njemu to otežuje delo pri poosodabljanju strani. Na žalost sama o teh določenih IT stvareh nimam dovolj znanja, da bi lahko sama napovedala kako hitro bo to odpravljeno. Tudi sama nimam dostopa do njih in upam, da mu uspe to kmalu. Za menjave bi prosila da sledite zgledu "fashonChloe" in pa "KajiKompare", ki sta pokazali da razumeta kako bi teme morale biti ustvarjenje. Čisto iskreno moji nadrejeni nad razpredelkom za menjave in popuste niso preveč navdušeni saj so točno to te nepomembne teme, ki jih punce množično objavljajo in s tem zavirajo normalno delovanje strani.
2014 02 17
hvala za hiter odgovor. hm, meni osebno je fino, če nekako vseeno izvem za popuste/razprodaje (trajne ali začasne), sploh, če gre za kakšne iz rubrike najljubših (potem se je vedno lažje odločiti se za nakup). očitno bi bilo res fajn nabavit bolj zmogljiv server (kot je nekdo pripomnil). ;-) glede "menjam" pa...ja, očitno je to zelo (če ne najbolj!) popularna rubrika, ampak ker razen admin linka ni nobene posebne rubrike, se potem povsod razpase..po moje bi bilo za to nekako treba najti eno rešitev.
2014 02 17
Mogoče ena ideja...Če se da seveda nevem, ampak pri rubrikah bi se lahko naredilo do 10 strani dovoljenih tem. Ko pride ena nova tema se zadnja z zadnje strani avtomatsko izbriše:)
2014 02 17
lajk! :)
2014 02 17
Zakaj mi na telefonu ne dela iskalnik? Imam male otročke tako da ne morem sedeti v miru pred računalnikom, na tel pa malo pogledam kjer koli. In podskupine mi ne delajo.recimo odprem oblačila in si ne morem izbrati samo hlač??? Help
2015 11 05
Glede skupin posameznih oblačil tudi mene zanima, na kupu so vsa oblačila (hlače, jakne, majice)..Ali ni več kategorij glede oblačil?
2015 11 08
Kje najdem sporocila na novi strani?
2015 12 11
grrr.... ne morem nalagat artiklov.... ko že vse opišem, in kliknem "dodaj artikel" se nič ne zgodi.... sploh se artikel ne naloži.... kako to?
2016 02 02
živjo zanima me če ima katera probleme z dodajanjem artikolov za prodajo oz nalaganje slik ko vse napišeše JAZ nemorem nič gor dati?hvala za odgovor lp t
2016 04 04
> pikatajka: > živjo > zanima me če ima katera probleme z dodajanjem artikolov za prodajo oz nalaganje slik ko vse napišeše JAZ nemorem nič gor dati?hvala za odgovor > lp t tudi meni danes ne uspe nobenega artikla na novo dodat, pa jih nimam ravno nevem koliko ogromno dodanih... kdo ve zakaj?
2017 07 06
Mene pa zanima, kako naj kupim obleko? Nič mi ni jasno...
2018 06 17
kaj se dogaja. Nekaj časa nisem bila na tem portalu, in so mi slike izdelkov brisane... sploh ne vem kaj je tam bilo.... Na koga se naj obrnem, ker tega ne dovolim, To je moj butik, moje stvari so bile slikane, mojji izdelki, sedaj pa so brisani...... Naj mi kdo pove na koga se naj obrnem in da hočem da so slike nazaj gor.... Hvala. lp.
2018 10 07
Komaj se en problem odpravi, ze nastane drugi. Zdaj ne nalaga slik kaj bi rade ponudime????
2019 09 17
1 2