Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

ene niste resne

a me prosm lepo nehate ze sprašvat če menjam no :( toliko časa sem že na strani mojbutik.si in vedno ista vprašanja pa v opisu vam že dolgo dolgo dolgo piše da ne menjam in me vse sprašujete to. Vesela sem ko vidim (1) in potem ali menjaš ? pa prosim lepo no. a je tok tesko opis brat ? narobe je Če kaj ni navedeno,ko pa je navedeno se sploh ne bere.Res ne fer.In ker imam tega zadosti.... ne bom več odpisovala na vprašanje v zvezi z menjavami ker se mi ne ljubi pisat isto kar piše v opisu vsak dan po 5x Hvala za razumevanje.
2013 05 16
Mene pa moti to, da mi nekatere same pišejo, pol pa ne duha ne sluha o njej. Pa čakam in čakam, če bo odpisala pa nič in dalje prodam kot pa da čakam neresne "kupke". Zakaj sploh pišeš oz. rečeš da boš vzela, če tako ne misliš ali pa vsaj napišeš (premislila sem si, nebom vzela..) ne pa da čakaš in sprašuješ oz gnjaviš, če bo vzela al ne.
2013 05 16
ja točn tko, al pa da nakonc dobiš še NE ne bom, ja a lahko drugič poveš [:prepoten] sicr pa napiš v opis da nej pišejo 1 dan pred nakupom, če ni drug dan nakazano daj naprej v prodajo in te briga (razen če tisti dan sporoči zakaj ni bilo nakazano itd)
2013 05 16
Pa samo da te zafrkavajo,kaj naj rečem,tudi mene to zelo nervira!Zato sem rekla,da ne bom delala več rezervacij...itd. [:jezen]
2013 05 16
se strinjam! imaš pod atriklom napisano da NE menjaš, pa vseeno dobiš po ne vem koliko sporočil na dan. [:jezen] še sreča da sem potrpežljiva in vsem mirno odpišem, da menjava res ni možna. [:rezoc]
2013 05 16
No meni je pa najbolj smešno, ko ima katera napisano ''ne menjam'' pettisočkrat, povsod kjer lahko... Potem pa jaz od takih dobivam sporočila, če mogoče menjam. Halo?
2013 05 16
Mene najbolj razjezi, ko mi ena in ista oseba večkrat piše za menjave... A si je tak težko zapomnik nick, da si že vprašala za menjavo. Ne rečem, če bi mi 2x poslala za menjavo, vsi spregledamo kaj, samo dan za dnevom non-stop, ne vem... Sem ji že hotla napisat kar ji gre, da naj me ne sprašuje več ker sem ji že 3x napisala da ne, samo potem bom obtožena da sem nesramna ali kaj podobnega [:nasmeh] Drgač pa tut če piše pod artiklom ne menjam, se bo vedno našla kakšna, ki bo vprašala za menjavo.
2013 05 16