Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Drugo /

Naročanje prek internetnih trgovin /

RABIM POMOČ in mnenje

Zanima me, če ima katera izkušnje s spletno trgovino tovarnaorganika.si? Rada bi naročila različna olja (jojobino, recinusovo, arganovo in eterična olja). So izdelki kakovostni in naravni? Najlepša hvala za odgovore [:ljubek]
2015 07 09
Lahko ti povem samo glede naročila. Izredno prijazni, lepo zapakirajo in hitro odpošljejo :) Olja prejmeš v ličnih belih plastičnih flaškah, niso prozorne. Glede samih olj, še ne vem, sem jih dobila komaj prejšnji teden.
2015 07 09
Hmmm...koliko jst vem morajo biti olja zapakirana v temnih flaškah, najpogosteje steklenih zaradi neposrednega sonca. Škoda, da mi ne moreš povedati glede kakovosti, ker me predvsem to zanima. Hvala za odg. ;)
2015 07 09
Kakovost se že vidi po barvi olja, gostoti in vonju. Vsako olje ima svojo značilnost. Namreč vedno pogosteje se dogaja, da nas kupce zavajajo ter olja prodajajo pod 100%, v resnici pa niso. Na podlagi tega sprašujem o splošnem zadovoljstvu kakovosti izdelkov. p.s. sem prav tako iz zdr. smeri ;)
2015 07 09
Uu to bi blo fajn zvedeti kako je, ker jaz se tudi odlocam za nakup tam... Sem pa tudi jaz brala da morajo biti v temnih flaskah... Na svetlobi spremenijo strukturo in niso vec tako dobra..
2015 07 09