Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Pomoč na strani /

Admini in brisanje oglasov

Še vedno mi ni jasno zakaj adminke tako po prek brišete objave !? Naredim objavo točno takšno kot mora bit. Objavim sliko iz spletne strani IN MOJO REALNO SLIKO. Pa mi zbrišete pol butika. Pa to ni normalno, toliko časa se zabavam z objavami ve pa kar brišete. A objak kjer dekleta prodajajo fejke pa preprodajajo parfume in torbice in fejk stvari a to pa vam je dovoljeno. Pa to ni normalno.
2024 01 24
Nobene slike iz spleta ne sme bit.
2024 01 24
Obstajajo profili, ki že več let objavljajo samo oglase s fotografijami iz spleta, na veliko pa preprodajajo robo iz aliexpresa (in podobnih strani). Ampak seveda se niti enega oglasa ne izbriše, ker pač plačujejo VIP članstvo.
2024 01 24
> tjasa96: > Obstajajo profili, ki že več let objavljajo samo oglase s fotografijami iz spleta, na veliko pa preprodajajo robo iz aliexpresa (in podobnih strani). Ampak seveda se niti enega oglasa ne izbriše, ker pač plačujejo VIP članstvo. Ravno mi je vrglo ven ta profil! Ker placuje ji je dovoljeno vse.
2024 01 25
> nikashop: > Nobene slike iz spleta ne sme bit. Nima veze, ce imas zraven svojo realno sliko. Kaksna bedarija 🤷🏼‍♀️
2024 01 25
Pa kaj sploh zapravljate čas? Dajte na Marketplace in boste takoj prodala, Butik je žal "mrtev" že dolgo. Jaz v zadnjih 7 mesecih imela samo 3 prodaje.
2024 01 26
> miss11: > Pa kaj sploh zapravljate čas? Dajte na Marketplace in boste takoj prodala, Butik je žal "mrtev" že dolgo. > Jaz v zadnjih 7 mesecih imela samo 3 prodaje. Ne gre se mi za prodajo niti po tem ali gredo stvari hitro ali ne. Gre se za to, da pravila niso enaka za vse. 🤷🏼‍♀️
2024 01 26
> miss11: > Pa kaj sploh zapravljate čas? Dajte na Marketplace in boste takoj prodala, Butik je žal "mrtev" že dolgo. > Jaz v zadnjih 7 mesecih imela samo 3 prodaje. Jaz sem prodala točno eno stvar, odkar sem se včlanila. Eno prodala in eno kupila, ker imam tako “pravilo” glede nakupov, da ko kaj prodam, kupim kaj iz svojega seznama želja. Pa dobila sem vsaj 10 povpraševanj za menjavo z uporabnicami, pri katerih nisem našla absolutno ničesar uporabnega za svojo družino. Občutek imam, da so tu trenutno predvsem prodajalci (in predvsem preprodajalci ponaredkov in cenenih izdelkov iz aliexpressa in temu in podobnih strani), kupcev pa ni. Mojbutik je povozil čas. Žal nič ne vlagajo v oglaševanje in ljudje sploh ne vedo, da obstaja. To, da pravila za VIP uporabnike ne veljajo in se njihovi oglasi iz aliexpressa ipd. ne brišejo, je tudi še en žebelj v krsto te strani. Novih oglasov zato ne nalagam več, kvečjemu sproti brišem tisto, kar prodam na facebooku in bolhi, kjer zato tudi sama več kupujem.
2024 01 28
Jaz recimo nimam facebooka (tudi fb je malce v zatonu). In mi tako ostaneta MojButik in Bolha. Lani sem prodala cca 15 stvari na mojbutik, kar je še ok. Je pa res, da je pred leti Mojbutik cvetel. Res se je kupovalo in prodajalo več. Ne vem pa, kako je na marketplace.
2024 01 28
Na facebooku sicer prodajam v namenskih zaprtih skupinah za prodajo, ne na marketplaceu, ker je marketplace postal poln prevarantov, ki ti ob vsaki objavi pišejo v polomljeni slovenščini, da ti bodo poslali kurirja in da rabijo tvoj e-naslov. Za oblačila je po mojih izkušnjah FB trenutno še vedno najučinkovitejši (zlasti za otroška oblačila, igrače, opremo …), za knjige pa je boljša Bolha, saj je v namenskih knjižnih FB skupinah poplava knjig in preprodajalcev, ki vse prepogosto prodajajo počečkane, porezane in drugače zdelane knjige. Potem ko sem se trikrat opekla z nakupom, sem tam nehala kupovati knjige.
2024 01 28
Pozdravljene, tudi mene zanima, ker je bil tudi moj oglas izbrisan, pa sem dala vse svoje slike gor, torej če se temu reče avtorske, bila je navadna oblekica, oglas lepo opisan in več ni oglasa. Strah me je ponovno objaviti, da ne bom brezveze izgubljala čas ponovno. Ima morda še kakšna to izkušnjo? Hvala
2024 02 28
> simpla: > Pozdravljene, > tudi mene zanima, ker je bil tudi moj oglas izbrisan, pa sem dala vse svoje slike gor, torej če se temu reče avtorske, bila je navadna oblekica, oglas lepo opisan in več ni oglasa. Strah me je ponovno objaviti, da ne bom brezveze izgubljala čas ponovno. > Ima morda še kakšna to izkušnjo? > Hvala Jaz dam gor svoje slike in sliko iz spleta za lazji predstavo. In je zbrisana v sekundi. Potem pa gledam druge oglase, ko imajo samo slike iz interneta in si mislim kdo je tu zdaj nor ??? Al me imajo na piki al pa drugi placujejo privilegije al kako🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
2024 03 10
> RdečiOblak: > Na facebooku sicer prodajam v namenskih zaprtih skupinah za prodajo, ne na marketplaceu, ker je marketplace postal poln prevarantov, ki ti ob vsaki objavi pišejo v polomljeni slovenščini, da ti bodo poslali kurirja in da rabijo tvoj e-naslov. Za oblačila je po mojih izkušnjah FB trenutno še vedno najučinkovitejši (zlasti za otroška oblačila, igrače, opremo …), za knjige pa je boljša Bolha, saj je v namenskih knjižnih FB skupinah poplava knjig in preprodajalcev, ki vse prepogosto prodajajo počečkane, porezane in drugače zdelane knjige. Potem ko sem se trikrat opekla z nakupom, sem tam nehala kupovati knjige. Zal se tudi na fb vec nic ne proda. Polno prevarantov.
2024 03 10
Res bi blo kul, če bi admini brisali oglase za RABLJENE menstrualne skodelice, igračke za odrasle ipd. Ugabno res. Dajte prijavit te oglase adminu, mogoče jih bodo pričeli brisat, če več ljudi poda prijavo :s
2024 03 14
> fashiondecay: > > simpla: > > Pozdravljene, > > tudi mene zanima, ker je bil tudi moj oglas izbrisan, pa sem dala vse svoje slike gor, torej če se temu reče avtorske, bila je navadna oblekica, oglas lepo opisan in več ni oglasa. Strah me je ponovno objaviti, da ne bom brezveze izgubljala čas ponovno. > > Ima morda še kakšna to izkušnjo? > > Hvala > Jaz dam gor svoje slike in sliko iz spleta za lazji predstavo. In je zbrisana v sekundi. > Potem pa gledam druge oglase, ko imajo samo slike iz interneta in si mislim kdo je tu zdaj nor ??? > Al me imajo na piki al pa drugi placujejo privilegije al kako🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ Jaz ne dajem slik iz neta pa mi je vseeno izbrisalo oglas. Sem sicer opozorila na to in res upam, da se to ponovno ne zgodi, ker delam po pravilih.
2024 03 16
1 2