Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Drugo /

Pogovori /

Prva negativna izkušnja

Na butiku sem že menda več kot tri leta, same okei izkušnje. Prodajala sem "usnjeno" krilo za 7€, menda enkrat oblečeno. Javi se mi punca, napiše, da mi javi, ko pošlje denar in da naj njej kr pošljem, da rabi čimprej, ji razložim, da ne bo šlo, da ko dobim denar isti dan oddam, okei se strinja. Itak vse tako poslujemo tukaj. Vprašala me je sicer še po osebnem prevzemu, ampak tega ne prakticiram imam v profilu napisano. Poslala je denar dan kasneje kot je rekla ( na pismu je viden datum oddaje, če kera še ne ve), in pol po 6 dneh napiše, da je krilo poškodovano, da sm nefer. Sem napisala, da vse še pregledam preden oddam itak, da je blo vredu. Napiše, da ko oblečeš se vidijo razpoke. Ajd oblačla je res nism, mogoče je pol tak. Mi pošlje krilo nazaj, razpoke so vidne kr fajn, brez da jo oblečeš. Nemogoče da bi to spregledala. Jaz ne vem al jo je oblekla gor pa ji je premala bla in ji je razpokalo, al jo je oblekla in ji ni bla všeč pa je zanalašč to nardila, nimam pojma. Sam enim se pa res da. Zdaj ne vem al naj negativno pustim, ker denarja res ne mislim vračat, če nism jaz kriva.
2015 12 07
sploh ne vem zakaj si se spuscala v to. kot prvo, se napaka ne ugotovi po 6 dneh? kot drugo, tudi sama vedno pregledam artikel in vem v kaksnem stanju je bil oddan - potem mi nihce ne more rect, da je z njim karkoli narobe. sama osebno, se z njo sploh ne bi obremenjevla, ce imas cisto vest.
2015 12 07
Mislila sem, da sem jaz pač spregledala kaj, čeprav sem pregledala predn sem oddala. Sem že kdaj kaj rekla,da ne bom poslala, ko sm kaj vidla, da je narobe. Maš prav ja, brezveze se obremenjevat, sem ji napisala, da v takem stanju kot sem jo jaz zdaj dobila je nemogoče, da sem spregleala napako.
2015 12 07