Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Klubi, srečanja /

puncee, leče??

pozdravljene, zanima me a katera uporablja leče, kako je zacela z tem a so vas pekle oci, a priporočate? imam ocala ze od malega in sem jih navelicana..pac ce opisete malo svoje izkušnje bi bila zelo vesela :) lp
2017 07 04
živjo, oči me niso pekle, tudi motile me niso med nošnjo. imam pa problem kako jih spravit ven. na enem očesu gre brez problema, na drugem pa raje ne govorim - vsakič si ga opraskam z lečo ko jih dajem ven. posledično zato leče manj uporabljam. imam tudi razne pripomočke za odstranjevanje leč, vendar so bolj za en k.... uporabni.
2017 07 05
a res? glih tega se bojim.. da jih nebi ven spravla.. not vejrento še gre ne ven pa težje.. hvalaa
2017 07 05
a res? glih tega se bojim.. da jih nebi ven spravla.. not vejrento še gre ne ven pa težje.. hvalaa
2017 07 05
Meni ni problema ne notri, ne ven. Malo vaje pa bo šlo :)
2017 07 05
Jaz nosim pa leče ze kar nekaj časa oz let. Super so! Prvič sem se tudi jaz malo lovila z vsatvlanjem lečk, ven gredo pa cisto simpl. Samo treba je paziti da z nohtkom ne popraskaš leče ter očesa. Drugače pa kombiniram leče za zunaj včasih tudi doma. Načeloma pa doma raje uporabljam očala. So zelo nemoteče, sprva se boš morala edino navaditi saj te bodo kakšne 2-3 dni motile, kot kakšen manjši tujek v očesu, vendar postopoma podaljšuješ ure nošenja in se hitro navadi oko. Na koncu ne boš niti čutila ali jih imaš notri ali ne! Super so, meni osebno bolje kot očala ter tudi veliko bolj udobne. Paziti boš morala pa predvsem, da učki ne bodo suhi, tako da priporočam da uporabljaš umetne solze in to kar pogosto, da vlazis oko, saj lahko je bolj suho ter lahko te zna srbeti, sploh če maš bolj občutljive oči. Vedno jih pospravi v tekočino, ki si jo nalila novo tudi če jih postaviš samo za urco notri, saj se hitro nabere kakšna bakterija. Tako da leče vsekakor priporočam. So super! Edino kar priporočam je nega (umite roke, ko se rokuješ z lečami ter očesom, vedno sveza tekočina ter predvsem kapljice za oči). Imaš jih pa več vrst kot so mesečne, 2 tedenske ter dnevne. Vsekakor se najbolje priporoča dnevne, saj se leče zvečer zavrze in drugi dan vzame nova. Te jaz uporabljam predvsem na morju in občasno! Največ pa uporabljam 2 tedenske leče, mesečnih se pa kar probam izogibati. Tedenske leče, tudi če kakšen dan podaljšaš uporabo ni nič narobe. Upam da sem ti nekako povzela vse pomembnosti leč ter da se boš lazje odločila :D :
2017 07 05
Puncee hvalaaa vam predvsem pa tebi BabyPhat res hvalaa vsem no, sem že odšla okulisto in sem se naročla za pregled tako da bom sprobalaa, že komaj čakaam :) sem pa se odločla ja da bom doma očala uporabljala drugače za v službo pa leče, pa upam da se res navadim hehe, hvala vsem no :) <3
2017 07 05
Pri meni je pa tako, da od kar sem dobila leče očala skoraj da ne uporabljam več. Leče dam notri takoj ko se zbudim, ven pa popoldne, nahitro zadremam, pa spet not, grem kaj delat, s psom na sprehod, Tv.... Očala mogoče kdaj v službi ko hočem starejša izpadit :') Leč sem se v relativno kratkem času navadla in jih zdaj takoj pogrešam, če jih nimam. Najtežje mi je bilo prvič jih not dobit, drugič že nisem imela problemov. Aja, jas pa prisegam na mesečne, ker manj pride (20 e na 3 mesece). Sporoči kako gre tebi.
2017 08 14
Heey punce. Imam tri tekocine za mehke lece,original zapakirane, ce katera rabi,prodam vse tri za 10 eur.
2017 08 17