Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Pomoč na strani /

Kam z odpadnimi oblačili?

Punce, kam vi z oblačili ki niso več za nositi? Jih peljete v zbirni center, podarite komu za predelavo? Gre večinoma za kavbojke, ki so strgane med nogami, sicer so dobro ohranjene. Tako da bi se jeans še lahko za kaj porabil :) Če ve katera za kakšno punco, ki šiva jih podarim z veseljem :)
2021 01 28
Jaz jih odnesem v H&M, kjer za eno navadno nakupovalno vrečko oblačil, dobiš 1 kupon za 15 % popust na artikel. :)
2021 01 28
Lahko jih tudi neseš v center ponovne uporabe: https://www.cpu-reuse.com/cpu/centri-ponovne-uporabe/cpu-ljubljana Tam obleke, ki niso več uporabne, ali popravijo ali pa predelajo v kakšne nahrbtnike(jeans) ali kaj drugega uporabnega in jih tam prodajo. :)
2021 01 28
če so strgane, vržem proč ali nesem v h&m. če so še uporabnem dam v humano. ;)
2021 01 28
Strgane, uničene in razvlečene stvari vržem v smeti. Kar se mi zdi sicer še uporabno, ne pa več primerno za pridajo tu gor, pa dam v Humano. Včasih sem nabirala oblačila in nosila v H&M ampak se mi zdaj enostavno ne da več imeti nekje vreče smeti in čakati, da bo dovolj polna, da jo odnesem.
2021 01 28
Uporabna oblačila sprejema tudi Karitas na Poljanski cesti 2 Lj. -nasproti stavbe peglezen in RK humanitarni center na Tržaški cesti 132. Oblačila dobijo drzavljani Slovenije :'(
2021 01 28
Hvala vsem :") tudi jaz oblačila, ki so še za uporabo odnesem na humano, ampak strganih ne morem, so pa drugače ok za predelavo :) hvala vsem za nasvete :))
2021 01 31
Jaz bi z veseljem dala kam drugam, ma če nisi iz LJ al večjega mesta, si glede tega ful omejen. :(
2021 02 01
Kar se predelave tiče lahko pišete Reinkarmiki iz Kobarida ali Morji (obe najdete na instagramu), ko uredim prostor, pa bom tudi jaz sprejemala za predelavo :)
2021 02 19
Punce, jeansa, ki gane uporabljate več, bodo zelo veseli v Naši trgovinci (glej verjamemvate.si) v Domžalah, kjer iz odpadnih kosov ustvarijo prave umetnine, torbice, nove kose oblačil. To je tudi 2nd hand trgovina, kjer sprejemajo rabljena oblačila in ponujajo zelo lepe kose po noro ugodnih cenah. Imajo tudi odlične šivilje. Zelo priporočam!
2021 03 20