Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

mojbutik.si /

Ideje /

Kaj je prav? prosim za vaše mnenje

Ne vem v čem je problem .... 100 let sem že tu, menjam, prodajam, kupujem ... se trudim, da se grem fer play, potem se mi pa zgodi tole: - zmenim se za menjavo (teža menjanega izdelka je pri oheh cca enaka) - kupim embalažo, pošljem, kot dogovorjeno - plačam svojo poštnino - z druge strani - brez da prej kar koli reče - kupi embalažo ---- - tule pa zaplet - računa mi embalažo 3,5 eur + poštnino+ ne vem še kaj - znese 6 eur odkupnine Kap me je, ko dobim listek s to razliko da še tisti eur dodatno pošta za posredovanje računa Pa naj povem, da izdelek niti toliko ni vreden :( - ji pišem, kaj je to- pa pravi, da je mogla še kuverto plačat, pa da se ji je sicer zdelo velik ... ampak ni nič rekla sedaj je pošiljka na moji pošti, ker čakam njen odgovor - sem ji napisala, da se pač s tem ne strinjam, da se mi ne zdi fer, da v bistvu dam svoje kot menjava + še njeno kupim, če to izpeljeva.... pa ni odgovora z njene strani - KAJ BI VE NAREDILE, KAJ SE VAM ZDI V TAKEM PRIMERU FER, PRAV, OK.... pa še odhajam na morje :( čas me baše
2013 07 28
Se mi je že zgodilo ja. Ne vem, toliko časa sem se "jezila" oz. dogovarjala, da mi je punca nakazala denar in sem potem dvignila pošiljko. Sicer bi imela ona še več stroškov kot teh 6 evrov. Je pa res, da razkiraš stvari, ki si ji jih ti poslala. Ne dvigni še in se poskušaj pogovorit. Sej nekaj časa lahko stoji na pošti... ubistvu ni nič odvisno več od tebe [:zalosten]
2013 07 28
ne požri tega, ampak se zbuni do konca, ker pri menjavah naj bi bilo tako, da vsaka stran poravna svoje stroške, razen če je pač predhodnji dogovor, ki ga tukaj očitno ni bilo. ker če si ti kupila embalažo, plačala poštnino itd. bi jo ona tudi mogla sama poravnat, ne da tebi dvojne stroške obesi!
2013 07 28
To je že logično vsakemu normalnemu dekletu, jaz mislim da je to ta druga punca naredila nalašč! Sicer bi ja kaj prej rekla. Je že vedela, da ji bo Smihe3 poravnala vse stroške, potem pa - naredimo se francoza - je ona njej obesila vse, češ "ali plačaj ali pa ne boš imela ne svojega ne mojega paketa". Zato ti svetujem, da se ne skregaš. Poskušaj biti prijazna, zbudi ji raje slabo vest (če slučajno tak človek sploh premore kaj vesti).
2013 07 28
Ja pa to ni res, ej, ne morm verjet, da so ene babnce tok babje, da me je vcas sram, da pripadam isti vrsti ... Ne dvignit paketa pa pust, da se vrne k njej pa bo ona mogla placat teh 6e plus vracilo posiljke. Pfff.
2013 07 28
tudi meni je ena naredla to, jas ji pošljem ona dobi, pol pa ona meni pošlje pa plačam 5 eur za paket, ker je ona na pošti zahtevala ptt nazaj, mislim meni to ni logično, če se menja plača vsaka ptt pa je to to, ne pa da moreš ti plačat 5 eur, plus tisto kaj si poslal, a ptt je bil 1.33 :(
2013 07 28
Hvala za mnenja :) vidim, sa tudi ve dobivate pike za iste stvari kot jaz. Pa najbolj me jezi to, da reagira, kot da ni nič, pa da sem jaz malo "kuku", potem pa 4 dni ne duha ne sluha. :( me prav zanima, kako se bo tole razpletlo. Upam lahko samo to, da je poštena. Sporočim razplet :)
2013 07 29
Saj v osnovi izhajam iz tega, da ni namenoma, če pa je pomanjkanje interesa o reševanju ... Ta trenutek mi je največji problem, dvignem ali ne - 5 dni ni odgovora, pošiljka bo na pošti še 10 dni, jaz pa popoldan odhajam za 10 dni. Če dvignem se lahko obrišem pod nosom - plačam še za njene stvari, pa moje že ima in reskiram. Ona svoj kos proda na ta način in dobi še moje stvari. Jaz pa - no imam njen kos - preplačan do konca.
2013 07 30