Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravje /

Moda /

Replika Zanotti - naročanje preko tuje spletne trgovine - ali zasežejo blago na carini

Punce, lepo prosim za pomoč. Kakšne imate kaj izkušnje z naročanjem replik iz tujine? Rada bi naročila par superg Giuseppe Zanotti pa me je strah, da bi mi jih na carini zasegli. Zelo bi bila vesela za odgovor, že vnaprej se zahvaljujem, Anja
2014 05 08
kolegici so zasegli AJ torbico v roza in beli barvi.. plačala je še 40 € stroškov uničenja pa že tako je dala 70 € za obe torbici skratka 110 € je šlo v nič :-/
2014 05 08
Ja jaz imam izkušnje z Nike, tudi dali v uničenje. Zdaj pa ne vem ali vse blagovne znamke ali ne? Glede na to da replike Zanotti prodajajo tudi na butiku...predvidevam da ne zasežejo ali pač? Če katera ve, bi bila res vesela odgovora.
2014 05 08
Js sem narocila repliko all stark in so mi jih na carini zasegli..res da so bili sam 14eur ampak vseeno..tk da mi ni jasn kje punce narocajo replike all stark da jih dobijo cez carino..ce katera ve naj prosim javi;)
2014 05 08
hmm verjetno so večinoma te zanotti superge na butiku iz italije sicer so jih imeli pa v butiku mia & naja v halah v ljubljani in nekaj punc prodaja prav te.. s polno peto so bile 34 € brez pa 27 € ampak ko sem jih jaz kontaktirala so rekli, da jih nimajo več =( cca 1 mesec so jih pa imeli na voljo.. =)
2014 05 08